2777
2789
عنوان

خانوما بیاین بگین من چی بگم به شوهرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 87 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشبحالت عزیزم من شوهرم کلی قرض و قسط داره اصلا پول به پس انداز کردن نمیرسه ولی درعوض درامدش خوبه بر ...

مام عزیزم خیلی قرض و قسط داریم مثلا یه مانتو میخواستم بخرم دو تومن میزده برام ولی دنبال گشتم مانتو ارزونتر پیدا کردم مابقیشو پسنداز کردم یا میخوام برم بیرون میگم ضد تومن نقد داری واسم بیاری برم بیرون پول نقد ندارم میاره اونو پسنداز میکنم کلا خیلی راهکار هست واسه پسنداز کردن 

پس ینی الان نگم تازه وارد شش هفتگی شدم و بعد از سیزده بدر میرم دکتر پاسه سونو و این چیزا بعدش بهش ب ...

نه بازم تا دوازده هفته وایستا عجله نکن وقت تا سیسمونی خریدن خیلی زیاده هنو زوده بهش بگی برو ایشالا قلبش تشکیل بشه بعدش که سونو غربالگریو که رفتی همه چیه بچه نرمال بود و خاطر جمع که شدی سالمه بعد بگو بهش عزیزم 

استرسم نداشته باش خدا بزرگه ایشالا که چیزی نگه

اخه اونم میگه مادر پدرت باید بخرن 😭میدونم که میزنه تو سرم اینو موقعی که میخواستم عروسی بگیریم خانو ...

بایدی نیست بچه ی شماست و وظیفه ی خودتونه براش بخرید مادرتون هم اگه چیزی بخره از لطفشه 

ضعف نشون نده همینارو با اعتماد بنفس بگو 

بایدی نیست بچه ی شماست و وظیفه ی خودتونه براش بخرید مادرتون هم اگه چیزی بخره از لطفشه ضعف نشون نده ه ...

باشه عزیزم امشب باهاش صحبت میکنم بااینکه خونه مادرشوهرم هستم میترسم قشقرق ب پا کنه دعام کن لطفا

اخه زود عصبی میشه وبداخلاق میشه میترسم حرف بدی به خانوادم بزنه من این وسط دق میکنم که😭

چشمت روشن كه وقتي نميتوني دو كلمه با يه مردي كه شده شريك زندگيت صحبت كني و همش ميترسي 

امدي بچه دارم شدي 

اخه خانواده شوهرم موقعی که میخواستیم عروسی بگیریم هیچی برای شوهرم نخریدن جهیزیه و تیکه ای چیزی و کفت ...

ترسو نباش محکم حرفتو بگو وپای حرفتم وایسا.اگه به تو سری زدن بود اول تو باید بزنی تو سرشون

زندگی قبل تو سوتفاهم بود نفس مامان😘😘