2777
2789
عنوان

خانوما بیاین بگین من چی بگم به شوهرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 87 پست
نمیدونم چیکار کنم خیلی میترسم برام دعا کن😭 میشه بگی چیا که خیلی ضروریو واجبه که بخوام بخرم یا مثلا ...

توکیف زایمانت.یه پتودورپیچ.پوشک سایز۱.دودست لباس سایز۱که از جلو بازباشه ودکمه بخوره.کلاه وجوراب.شیشه شیروشیرخشک چون ممکنه خودت فوری شیرنکنی وبچه گشنگی بکشه .

براسیسمونی هم من برابچه اولم فقط لوازم ضروری مث ایناروخریدم.

پتوبالشت وتشک.یه تشک که یطرفش روکش پلاسیتک داره ومیندازه زیربچه وپوشکشوعوض میکنی.من گهواره خریدم ولی بچه هام هیچکدوم توش نخوابید.ولی خب ممکنه برات کاربردی باشه.فلاسک ابجوش که همیشه لازمه .لباس هم من برابچه اولم خیلی زیادگرفتم که بیشتریاش نوموندن وکوچیک شدن ولی برای دوتابچه های بعدیم ۵یا۶دست گرفتم.چون ممکنه گاهیی زودبه زودبالابیاره ولباس داشته باشع.لباساش جلوبازباشه که راحت بتونی عوضش کنی.لباساشم کثیف شدفوری بشورش که لک نشه.فعلاهمینابه ذهنم رسید

کاش همون چند روز پیش میکفتم بهش که حالا انقد استرس نکشم .برام دعا کن خواهر خیلی میترسم چیا باید بخرم ...

از الان بگو امشب مقدمه چینی کن بگو بهش....بگو عزیزم ما رسم نداریم اونروز نتونستم بگم بهت کولی بازی در اورد بگو مگه مادرتو برا خریدن وسایل بزرگ ک وظیفه شماست من اینجوری کردم؟اصلا نترس الان بگی بهتره بزا خودش بفکرش باشه تازه یماهته کم کم میخرین دگ...‌هرچ زودتر بهتر دیر بگی واس اونم یچیز میگه که چرا نگفتی بفکر خرید وسایل باشم زیادم لباس نگیر نوزاد زود رشد میکنه تنش نمیشه دگ لباسا

با افتخااااار کوردم💛🧡

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ما ک‌نداریم از این رسماً پدر مادر باید بخرم واقعن بچه ی شماست چرا باید کسی دیگ خرج وسایلشو بده ...بعد اصلن چطور میتونید برید زیر بار منت بقیه حتی پدر مادرا....داشتین بخرید ندارین لوازم ساده بگیرید

ممنون عرزیزم😔انقد ناراحتم و استرس دارم که نگو اصلا نمیدونم چیا باید بخرم چیا لازمه حالا که خانوادم ...

نمیدونم کدوما رو میگی ولی خودم ست نمیخرم فقط قنداق فرنگی و بالش فرم دهی و پتو میگیرم.

اگه رو سرویس خوابش نباشه پارچه و الیاف میخرم خودم تشک و بالش براش میدوزم. من مشکل مالی ندارم و وقتمم پره ولی ذوق دارم یه کارای اینجوری رو انجام بدم. میخوام چند تا لباس کوچولو هم بدوزم. رنگ ساده هم میگیرم چون دوست ندارم از اول خیلی جنسیتش رو براش مهم کنم به خصوص اگه دختر باشه.

نگران نباش حتی با ده تومن هم تقریبا میشه همه چی حتی ست کالسکه و گهواره و... رو خرید. خرده ریزای اضافی رو بذار هر وقت لازم شد

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خیلی زود عصبی میشه و حرفایی میزنه که بعدش پشیمون میشه ولی میترسم تحقیرم کنه تروخدا دعا کن برام بلاخر ...

تو هم حرف بد بزن الان بهترین فرصته برای تربیت کردنش شروع کرد به حرف بد زدن تو هم شروع کن حرفای بدتر بزن(تهدید به سقط هم بکن حتی) بعد بگو به خاطر هورمونامه اون موقع می‌فهمه که باید خودشو کنترل کنه عذرخواهی بعدش به دردت نمیخوره

از الان بگو امشب مقدمه چینی کن بگو بهش....بگو عزیزم ما رسم نداریم اونروز نتونستم بگم بهت کولی بازی د ...

باشه قربونت برم حتما فردا پس فردا بهش میگم .بهش بگم مادرم موقعی که خونش بودم گفت که ما رسم خرید سیسمونی و تخت و کمد ندارین گفت بهت بگم؟

اره دیگه باید هرجور شده بگم قرار نیس همش استرس بکشم

ما ک‌نداریم از این رسماً پدر مادر باید بخرم واقعن بچه ی شماست چرا باید کسی دیگ خرج وسایلشو بده ...بع ...

منم نظرم همینه بخدا چند روزه که فهمیدم حاملم تمام فکرم مشغولهمینه که چطوری بهش بفهمونم که خانوادم سیسمونی نمیخرن میترسم از رفتارش

نمیدونم کدوما رو میگی ولی خودم ست نمیخرم فقط قنداق فرنگی و بالش فرم دهی و پتو میگیرم.اگه رو سرویس خو ...

باشه عزیزم ممنون از نظرت منظورم این ست هس الان غکسشو میزارم ببین 

تو هم حرف بد بزن الان بهترین فرصته برای تربیت کردنش شروع کرد به حرف بد زدن تو هم شروع کن حرفای بدتر ...

خیلی میترسم 😔فعلا میکم این ستو با پولی که ته کارتم دارم بخرم نظرت چیه؟

باشه قربونت برم حتما فردا پس فردا بهش میگم .بهش بگم مادرم موقعی که خونش بودم گفت که ما رسم خرید سیسم ...

اره بگو اینجوری گف شرمنده رسم نداریم وقتی رسم ندارین زورکی نمیشه ک عزیزدلم یکی دو روز غر میزنه تموم میشه میره

با افتخااااار کوردم💛🧡
منم نظرم همینه بخدا چند روزه که فهمیدم حاملم تمام فکرم مشغولهمینه که چطوری بهش بفهمونم که خانوادم سی ...

یا زبون نرم ب شوهرت بگو انشالله خودت سایه آن بالا سرمون باشه و پر روزی باشی و بچه آمون رو به بهترین شکل ممکن بزرگ کنیم اینجور بهش حس غرور میدی

باشه عزیزم ممنون از نظرت منظورم این ست هس الان غکسشو میزارم ببین

خیلی قشنگه همین رنگشم خوبه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خیلی میترسم 😔فعلا میکم این ستو با پولی که ته کارتم دارم بخرم نظرت چیه؟

ترس نداره که عزیزم 

خوشگله

ولی من مخالف اینم که بدون مشورت کاری کنم حالا شما با توجه به شرایطتون نوع رابطتتون استقلالتون روی پولی که دارین خرید کنید