2777
2789
عنوان

خانوما بیاین بگین من چی بگم به شوهرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 87 پست
نه😭بیست سالمه شغلی هم ندارم

عزیزمم منم بیست سالمه ولی از وقته ازدواجمون دارم خورد خورد از شوهرم هی میگیرم پسنداز میکنم چون میدونم وقت حاملگیم مامانم اینا ندارن بخوان سیسمونی بخرن حداقل نصفشو خودم بدم بگم از طرف مامانمه بقیشم شوهرم بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نگو مادرم نمیخره بگو بچه ی ماست و وظیفه ی خودمونه براش خرج کنیم ن کس دیگه ای

اخه اونم میگه مادر پدرت باید بخرن 😭میدونم که میزنه تو سرم اینو  موقعی که میخواستم عروسی بگیریم خانواده همسرم هیچی براش نخریدن حتی یه فرش هم نخریدن بعد گفتن ما رسم نداریم الان من چی بگم

خودت پول نداری،بخری وبگی اونها فرستادن.من کاری به رسم وتوقع ندارم،فقط می‌دونم باعث بحث میشه

نه ندارم هیچی😭اخه کلا مگه یه قرون دوقرون میشه تختو و کمد و همه چیزا هس دیگه

منم ته دلم راضی نیس خانوادم دستشون تنگه و بخوان برا بچه ما چیزی بخرن و اینکه شوهرمم قرضو قوله ریاد د ...

یروزکه بازم بازاررفتین با زبون خوش بگومن دوستندارم خرج بچه ماروخانوادهامون بدن.دوستدارم باهم دوتایی باشوق وذوق برابچمون خریدکنیم.حتی شده کم باشه ولی خودمون خریده باشیم.

سیسمونی هم اصلاچیزای اضافی وزیادنخربیشتریاش اصلابکارنمیادفقط خرج اضافست 

شوهرت انقدر بیشعوره یعنی زن حامله رو برای چیزی که هیچ ربطی بهش نداره دعوا کنه؟

بهش بگو مامانم گفته نمیخوره اگر هم داد و بیداد کرد بگو خانوادم هیچی من کاری به اونا ندارم اونارو که من انتخاب نکردم ولی انقدر حقیری یعنی که به خاطر چار تیکه چوب که مال بچه خودته همین اول کار با بقیه دعوا کنی اگر همینم نمیتونی بگیری بچه آوردن اشتباه ترین کاری بود که کردیم

هرموقع باهم بودین از قبل تمرین کن چجوری بهش بگی مثلا بگو (حالا اگه بهم دیگه عشقم نفسم میگین بگو وگرن ...

باشه عزیزم ممنون دیگه کاریه که شده مردیم بااین رسمای مزخرف بلاخره باید بگم😔

اخه مگه همسرت بچه این دوره زمونه نیست اسن حرفا چیه بچه میاره هزینشم بده خانواده دختر هم هر چی دوست د ...

بقران من موندم بااین رفتارای بچگونش قبل اینکه بچه دار شیم مادرشوهرم همش میگف من واسه بچه های خواهرشوهرام سیسمونی خریدم که به من بفهمونه ینی برا توهم باید بخرن الان موندم چی بگم 😭

باشه عزیزم ممنون دیگه کاریه که شده مردیم بااین رسمای مزخرف بلاخره باید بگم😔

ببین عزیزم الان نمیخواد بگی من الان تایپیکتو دیدم که هنوز یه ماهته وایستا قلب بچه تشکیل بشه خاطر جمع بشی که سالمه بعد بگو الان اوقاتتونو تلخ نکن بذار الان ذوقتونم کور میشه باشه فعلا عجله نکن

همون موقه ک میگف زبونتو موش خورده بود بگی ما میخوایم بچه دار بشیم پدر و مادر من چ گناهی کردن تو این ...

فک کردم شاید مامان بابام بخرن که اونم مادرم اب پاکی ریخت رو دستم سریع گارد گرف ک من نمیخرم و خودتون بخرین و این چیزا خیلی ناراحتم میترسم نزاره برم دیگه خونه پدر مادرم😭

اخه اونم میگه مادر پدرت باید بخرن 😭میدونم که میزنه تو سرم اینو موقعی که میخواستم عروسی بگیریم خانو ...

تو هم‌مثل خودشون راحت بگو رسم نداریم دیگه فکر این و نکن که بزنن تو سرت خدایی نکرده

چیزی گفتن تو هم زبون داشته باش بگو مثل رسم‌و رسوم شما

واسه این‌ چیزا هم‌ خودت و ناراحت نکن که ارزش نداره

نه ندارم هیچی😭اخه کلا مگه یه قرون دوقرون میشه تختو و کمد و همه چیزا هس دیگه

راستش من که پدر خدا بیامرزم کلی پول داد بهم،گفت هر چی میخوای بخر برا سیسمونی.

من زیادی هم خریدم .دو تا گهواره ،دو تا فلاسک و...

تازه یه قالیچه یک ونیم متری نایین هم داد.مادر شوهرم اومد خونمون که پدرت می‌تونست بیشتر بده.

خودش یه طلا به اندازه یه دو ریالی.اون زمان طلا ارزون بود.

من اینقدر عصبانی شدم گفتم برو از خونم بیرون.

دیگه از اون به بعد ،دهنش رو بست

راستش من که پدر خدا بیامرزم کلی پول داد بهم،گفت هر چی میخوای بخر برا سیسمونی.من زیادی هم خریدم .دو ت ...

خوشبحالت . من میدونم نمیخرن شوهرمم ازینطرف با خلنوادش میترسم بگم بهش اه