2777
2789
عنوان

خانوما بیاین بگین من چی بگم به شوهرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 87 پست

بگو مادرم اینا دستشون تنگه پدرم قرض بالا اورده ندارن بخرن بعدشم زیاد حرف زد بگو مگه خانواده تو چیزی خریدن؟زبونت کوتاه نباشه رک حرفتو بزن مادرشوهرت چیزی‌گف بگو برا بچه خودتون میکردین نه برا بچه های خواهرت

با افتخااااار کوردم💛🧡
عزیزمم منم بیست سالمه ولی از وقته ازدواجمون دارم خورد خورد از شوهرم هی میگیرم پسنداز میکنم چون میدون ...

خوشبحالت عزیزم من شوهرم کلی قرض و قسط داره اصلا پول به پس انداز کردن نمیرسه ولی درعوض درامدش خوبه برا همون هیجوخ پول نگرفتم ازش که بهام پس انداز کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یروزکه بازم بازاررفتین با زبون خوش بگومن دوستندارم خرج بچه ماروخانوادهامون بدن.دوستدارم باهم دوتایی ...

نمیدونم چیکار کنم خیلی میترسم برام دعا کن😭 میشه بگی چیا که خیلی ضروریو واجبه که بخوام بخرم یا مثلا چند دست لباس نوزادی چه مدلی و تو کیف زایمان چیا باید بزارم

اخه اونم میگه مادر پدرت باید بخرن 😭میدونم که میزنه تو سرم اینو موقعی که میخواستم عروسی بگیریم خانو ...

بگو این به اون در. 

میترسم خانوادم سیسمونی بخرن تو هم بشی مثل پدرت که تا این سن بچش رو گردن نمیگیره و هیچ رسمی که به ضررشون باشه ندارن. من دارم درد میکشم و بارداری رو تحمل میکنم خانوادم هم خرجشو بدن نقش تو این وسط چیه؟ پدری یا اهدا کننده اسپرم؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
شوهرت انقدر بیشعوره یعنی زن حامله رو برای چیزی که هیچ ربطی بهش نداره دعوا کنه؟بهش بگو مامانم گفته نم ...

خیلی زود عصبی میشه و حرفایی میزنه که بعدش پشیمون میشه ولی میترسم تحقیرم کنه تروخدا دعا کن برام بلاخره باید یه جوری بهش بگم هنوز که ماهه اولمه خودش فکرشو ورداره چون میدونم مادرم اینا نمیخرن 

ببین عزیزم الان نمیخواد بگی من الان تایپیکتو دیدم که هنوز یه ماهته وایستا قلب بچه تشکیل بشه خاطر جمع ...

پس ینی الان نگم تازه وارد شش هفتگی شدم  و بعد از سیزده بدر میرم دکتر پاسه سونو و این چیزا بعدش بهش بگم ینی؟دعا کن برام خیلی میترسم

تو هم‌مثل خودشون راحت بگو رسم نداریم دیگه فکر این و نکن که بزنن تو سرت خدایی نکردهچیزی گفتن تو هم زب ...

ینی اگه مادرشوهرمو اینا چیزی گفتن بهشون بگم ماهم مثل شما که جهیزیه و حتی یه تیکه فرش و هیچی ندادین رسم نداریم؟

بگو مادرم اینا دستشون تنگه پدرم قرض بالا اورده ندارن بخرن بعدشم زیاد حرف زد بگو مگه خانواده تو چیزی ...

بخدا پدر مادرم واقعا دستشون تنگه جز من 3تا بچه دیگه هم دارن من بزرگه ام سه تا داداش کوچیک تر دارم که هزار چیز خرجشونه بعدم یکی دوماهی میشه پدرم بیچاره سی ملیون به شوهرم قرض دادچون واسه چکش لازم داشت هنوز پولشو ندادیم  باشه عزیزم دعا کن برام میخام هرچه زودتر بهش بگم خودش فکرشو وردارع

بگو این به اون در. میترسم خانوادم سیسمونی بخرن تو هم بشی مثل پدرت که تا این سن بچش رو گردن نمیگیره و ...

کاش زبون داشتم اینا رو بگم . کاشش

برام دعا کن هرچه زودتر باید بهش بگم

ینی اگه مادرشوهرمو اینا چیزی گفتن بهشون بگم ماهم مثل شما که جهیزیه و حتی یه تیکه فرش و هیچی ندادین ر ...

آره خب نذار زور بگن بهت بالاخره رسمتونه 

رسم و رسوم عروسی خیلی معمتر از سیسمونی که اونا اجرا نکردن

میدونم بچه اولته ذوق داری ولی یکی دو سال بعد میبینی اصلا ارزش نداشته به خودت استرس بدی 

من تخت و‌کمد بچه اولم و که انداختم رفت چون بزرگ شد و براش نوجوانی خریدم 

الانم برا بچه دوم با اینکه پولشم دارم تخت و کمد نمیگیرم 

آره خب نذار زور بگن بهت بالاخره رسمتونه رسم و رسوم عروسی خیلی معمتر از سیسمونی که اونا اجرا نکردنمید ...

بلاخره باید به شوهرم بگم هرچقدم بخاد باهام دعا کنه و تیکه بندازه و این چیزا فقد یکم میترسم و حقو هم به پدرمادرم میدم چون دستشون تنگه واقعا ولی کاش اینجوری نمیشد .

بخدا پدر مادرم واقعا دستشون تنگه جز من 3تا بچه دیگه هم دارن من بزرگه ام سه تا داداش کوچیک تر دارم که ...

اصلا نترس مرگ یبار شیون یبار بگو سختیشو من بکشم وسایلارم پدر مادرم بخرن پس تو نقشت چیه این وسط؟جواب ندی خیلی ببخشید سوارت میشه بگو نمیخرن رسم نداریم تو باید همون اول ک میگف میگفتی همچین رسمایی نداریم

با افتخااااار کوردم💛🧡
اصلا نترس مرگ یبار شیون یبار بگو سختیشو من بکشم وسایلارم پدر مادرم بخرن پس تو نقشت چیه این وسط؟جواب ...

کاش همون چند روز پیش میکفتم بهش که حالا انقد استرس نکشم .برام دعا کن خواهر خیلی میترسم چیا باید بخرم من هیچی نمیدونم 😭چند دست لباس و چه وسایلایی باید بخرم اصلا موندم واقعا

کاش زبون داشتم اینا رو بگم . کاششبرام دعا کن هرچه زودتر باید بهش بگم

عزیزم داری مادر میشی واش چیه؛ رو خودت کار کن. از حق خودت میتونی بگذری ولی اون یه مادر قوی و زرنگ میخواد که مراقبش باشه. تو کوچه، تو مدرسه، تو فامیل تو حامیش نباشی شخصیت و اعتماد به نفسش نابود میشه. شروع به تغییر کن. تو مسئولی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عزیزم داری مادر میشی واش چیه؛ رو خودت کار کن. از حق خودت میتونی بگذری ولی اون یه مادر قوی و زرنگ میخ ...

ممنون عرزیزم😔انقد ناراحتم و استرس دارم که نگو  اصلا نمیدونم چیا باید بخرم چیا لازمه حالا که خانوادم نمیخرن بااین اوضاع خودمون باید از همین الان به فکر باشم بخرم کم کم که تا ابان که بچم دنیا میاد کامل شه وسایلام .دوتومن دارم میخام براش ست پنج تیکه  تشکو این چیزا سفارش بدم بنظرت اگه اسپورت سفارش بدم که اگه دختر یا پسر شد بتونه استفاده کنه خوبه؟چون روز به روز گرون تر میشه حداقل اینو با همین یه ذره پولم بخرم