2777
2789
عنوان

رابطم تموم شد بعد از شیش سال میشه باهم حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 55 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من نمیخام از خودم تعریف کنم اما همه جوره ساختم اخلاقش خیلی سگ و بد بود هر چی میگفتم می‌پرید بهم اهمی ...

کار درستی میکنید 

بعضی آدما لیاقت ندارن که بخاطرشون فداکاری کنید 

براساس ارزش آدما بهشون بها بدید 

کار درستی میکنید بعضی آدما لیاقت ندارن که بخاطرشون فداکاری کنید براساس ارزش آدما بهشون بها بدید

هیچ ارزشی برام ندارع دیگه 

حیف که سیم‌کارتمو تازه عوض کردم وگرنه میشکوندم تا هیچ پیامی ازش دریافت نکنم

💔💔💔آبجی هیچی نتونستم بگم از شدت شوک من میدونم یکی دوماه دیگه بازم سر و کلش پیدا میشه اما با چه رو ...

عزیزم کسی که اینجوری میگه بهت میتونی ازش شکایت کنی...  پس چیز نرمالی نیست که تو اجازه بدی سر و کله اش پیدا بشه باید سرشو بکنی تو ...  خر پدرسگ...  کاش میتونستم به جات براش فش بفرستم اعصابم به هم ریخت

عزیزم کسی که اینجوری میگه بهت میتونی ازش شکایت کنی... پس چیز نرمالی نیست که تو اجازه بدی سر و کله ا ...

خداروشکر تو این چند سال عقل داشتم براش هیچ عکس نودی نفرستادم اره میتونم اما خب آبروی خانوادگیم می‌ره 

فوشش ک خیلی دادم برگشت گف زیاد زرزر نکن دکمتو بزن🙂

آدم جالبی نبوده خوشحال باش انقد تو زندگی اذیتت میکردبهش فک نکن شش سال باهاش بودم راحت ازش جدا شدی ال ...

اره دوستمم میگف 

اگرم جدا میشدم مهر طلاق میخورد رو پیشونیم

اره اما دلم به حال خودم میسوزه که بهم گف بردن کردند🙂💔

خدا دوست داره عزیزم، که طرف اون روشو زود نشون داد، مشکلش پس انداز نبوده مشکلش تنوع طلبی خودش بوده که اگه براتون خرج میکرد میدونست شما رو روزی از دست میده و پولایی که هزینه کرده هدر میرن، 

از من به عنوان زنی که تحربه همه جور فداکاری رو برای زندگی مشترکش داشته اینو داشته باش از طلایی که برای عقد باید بخرن گذشت نکن، حالا از هدیه های اعیاد و اینا میشه گذشت

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

امیدوارم درس گرفته باشی و واسه این بیشرف دیگه مایه نذاری

اگر راست میگی از همه جا بلاکش کن

بهت اعتماد نداشته اگر داشت این غلطای اصافه رو نمی گفت

یه مشاور خانواده یکبار تو یه همایشی گفت اگر مردی بعد دو ماه نخواد رابطه رو رسمی و علتی و قانونی کنه یعنی واسه سرگرمی باشماست 

و من با تمام وجود به خرفش ایمان دارم

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
خدا دوست داره عزیزم، که طرف اون روشو زود نشون داد، مشکلش پس انداز نبوده مشکلش تنوع طلبی خودش بوده که ...

دقیقاااا

خودمم همین حسو گرفتم تو این شیش سال کادو نخرید که اگ رابطه تموم شد پولاش هدر نره

یبار ادکلن گرفته بود برا خودش تو‌ کیف من جا موند 

برگشت گف ادکلنمو بیار با خودت 🙂منم بردم پرت کردم روش نگرفت داد به خودم 

دیروز بازم گف ادکلنمو بیار گفتم چقد بدبخت و گدایی گف اره چون واسه منه و پولشو دادم

حالا من طلا نخاستم 

میخاس لباس و کادو و خرجی هم نخره نده 

حتی یبار گف شاید نتونم عروسی بگیرم