2777
2789

و همجنین مقایسه کرد 

باور کنید اینو من تو این چند روز کاملاااااااااااااااااااا درکش کردم 

هیچچچچچچچ وقت هیچچچچچچچچچ وقت زندگی خودتونو با کسی مقایسه نکنید

و همچنین قصاوت هم نکنید ، ما تو زندگی کسی نیستیم نمیتونیم قضاوت کنیم 

من خودم آدمی بودم خیلیی خودمو با بقیه مقایسه میکردم، یا قضاوت میکردم تو ذهنم 

ولی دیگه تصمیم گرفتم این کارو نکنم 

چون این چند روز یسری اتفاقا افتاد باعث شد این قصیه رو درک کنم 

نظر شما چیه

شمام درکش کردید یا نه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بلللله

منم خیلی مقایسه میکردم خیلیا 

جوری ک اونقد بهم میریختم ک بیخودی بحث و اخم و تخم راه مینداختم

ولی چن وقته ک متوجه شدم ینی بم ثابت شده ها ی چیزایی فهمیدم از همون زندگیایی ک زندگی خودمو باهاشون مقایسه میکردم باطنشون خییییلی با ظاهرشون فرق داره و من فقط الکی خودمو اذیت میکردم ...

من هیچ وقت زندگیمو با کسی مقایسه نکردم و نمیکنم کسای رو دیدم ک در ظاهر همه گفتن چه چه به به ولی باطن زندگیشون چقد داغون بوده همیشه قدر داشته هاتون بدون بچه سالم داری روزی هزار بار خداتو شکر کن تنتون سالمه بگو خدایا شکرت همسر خوب داری بگو خدایا شکرت ببین تا چیزیو ادم از دست نده قدرشو نمیدونه 

من هیچ وقت زندگیمو با کسی مقایسه نکردم و نمیکنم کسای رو دیدم ک در ظاهر همه گفتن چه چه به به ولی باطن ...

منم از لحاط مالی همیشه خودمو مقایسه میکردم و واقعا اذیت میشدم تا انیکه فهمیدم نباید این کارو کنم

منم از لحاط مالی همیشه خودمو مقایسه میکردم و واقعا اذیت میشدم تا انیکه فهمیدم نباید این کارو کنم

اصلا مقایسه نکن یکیو میبینی همه چی داره ولی دلش خوش نیست ب زندگیش میگه کاش رو زمین میشستم ولی همسرم فلان بود بچم فلان بود مهم اینه تو با چی لذت میبری تو زندکیت من خودم ب شخصه سلامتی بچه هام و همسرمو خودم مهمترین اولویت زندگیمه مابقیشم درست میشه زندگی بالا پایین داره بخدا تمام دنیا رو داشته باشه ادم اخرش باید تو یه متر جا شه 

حالا من هر مشکلی که بگی دارم چه تو زندگی چ روحی چ جسمی ولی بیرون در ظاهر جوریم که میگن خوش بحالت هیچ فکری غمی نداری ی زندگی راحت داری😐😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم