2777
2789
عنوان

رابطم تموم شد بعد از شیش سال میشه باهم حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 55 پست
بعضی آدما شعور و شخصیت ندارن صفات خودشونو به بقیه نسبت میدن از اینجور آدما زیاد دیدم شما فقط بابت ای ...

اره واقعا 

شیش سال کلا همش تو قهر و دعوا بودیم نمیدونم چطور دلش اومد به منی که میگف عاشقتم این حرفو زد💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره اما دلم به حال خودم میسوزه که بهم گف بردن کردند🙂💔

میگفتی مادرت هم باهامون بود اونو آوردیم کردنش اوف اعصابم خرد شد اگر یکی اینجوری بهم بگه ها زنده زنده آتیشش میزنم از بیضه هاش دارش میزنم

تو از دست یه ادم دربو داغون نجات پیدا کردی

بیش از حد درب و داغون 

فک کن من چقدر دوسش دارم و بسازم میگم باشه هیچی طلا نیار 

برگشته میگه بابات بدع خرجتو من فقط خونه می‌سازم 

خیلی حالم بده شیش سال عمرمو گذاشتم تو این شیش سال برام هیچ کادویی نخرید بعد دیروز گف نخریدم چون زنم ...

کاش منم شیش سال نامزد میموندم تهش جدا میشدم ن ک هفده سال از عمرم حروم سگ بشه و بادوتا بچه چاره ای جز تحمل نداشته باشم.. از عمری ک گزشت ناراحت نباش ازاینکه حداقل نجات پیدا کردی خوشحال باش.. این ادم حتی نتونسته تودوران نامزدی یا دوستی نظر شمارو جلب کنه چ برسه بعد ازدواج.... همه اش درس و تجربست... 

اره واقعا شیش سال کلا همش تو قهر و دعوا بودیم نمیدونم چطور دلش اومد به منی که میگف عاشقتم این حرفو ز ...

یه سری حرفا باد هواست 

برای مردان راحته که ادعای عاشقی کنن ولی وقت عمل که میشه خیلیاشون شونه خالی میکنن 

ایشالا یه آدم بهتر سر راه تون قرار میگیره 

میگفتی مادرت هم باهامون بود اونو آوردیم کردنش اوف اعصابم خرد شد اگر یکی اینجوری بهم بگه ها زنده زنده ...

💔💔💔

آبجی هیچی نتونستم بگم از شدت شوک من میدونم یکی دوماه دیگه بازم سر و کلش پیدا میشه اما با چه رویی میخاد بیاد 

یه سری حرفا باد هواست برای مردان راحته که ادعای عاشقی کنن ولی وقت عمل که میشه خیلیاشون شونه خالی میک ...

اره واقعا ...

حتی بعم گف دوستت ندارم دلیل اینکه باهاتم اینه مث تو پیدا نمیکنم 

کاش منم شیش سال نامزد میموندم تهش جدا میشدم ن ک هفده سال از عمرم حروم سگ بشه و بادوتا بچه چاره ای جز ...

دقیقاااا 

میگف نه ازدواج کردیم همه چی برات میخرم وقتی زنم شدی 

گفتم تو هیچوقت برای من خرج نمیکنی زندگیمو جهنم می‌کنی 

اره واقعا ...حتی بعم گف دوستت ندارم دلیل اینکه باهاتم اینه مث تو پیدا نمیکنم

خب دیگه 

این نشون میده شما دارای صفات خیلی خوبی هستید 

که حتی آدم بیشعور و بی وجدانی عین اون هم ارزش شمارو فهمیده 

پس الکی خودتونو دست کم نگیرید و بی ارزش نکنید 

این شخص اگه رابطه جدی میخواست ۶سال معطلتون نمی کرد 

دکمشو بزن فقط چرا باید بسازی مگه آدم قحطه

اصن آدمم قحط باشه نتونمم هیچوقت ازدواج کنم باهاش برنمی‌گردم

مامانم فهمیده

گفته اگه بشنوم جوابشو دادی یا خودمو میکشم یا تورو 

خب دیگه این نشون میده شما دارای صفات خیلی خوبی هستید که حتی آدم بیشعور و بی وجدانی عین اون هم ارزش ش ...

من نمیخام از خودم تعریف کنم اما همه جوره ساختم اخلاقش خیلی سگ و بد بود هر چی میگفتم می‌پرید بهم اهمیت نمی‌داد بهم پیام نمی‌داد صبر کردم گفتم شاید درست شع اما نشد 

الانم چون مامان باباش میدونن نزدیک. موعود خواستگاری برمیگرده اما من جوابشم نمیدم..