2777
2789

اینا قرار بود خرداد بیان خواستگاری

دیروز سر خرج و مخارج نامزدی حرف شد 

برگشت گف اره باید هر سه روز یه بار شیو کنیو اینا منم گفتم آره دیگه یکم زیاد بخر موبر و اینا رو که مجبور نشم برم بیرون 

یهو گفت مگه قرارع من خرجتو بدم؟

گفتم خب شوهرم نیستی مگه پس کی بده 

بعد گفت هر وقت اومدی خونم اونوقت زنمی

در صورتی که جالبه تو دوران عقد ازم رابطه میخاس اما بازم با این حال نمیخاس قبول کنه من زنشم 

یه زمین داره قرار بود اونو بسازه گف نمیتونم زیاد تو دوران عقد بمونم وگرنه باید برات طلا و اینا بخرم نمیشه خونه ساخت منم گفتم اشکال ندارع من طلا نمیخام فقط کادو و لباس و اینا بیار 

گف نه من هیچی نمیتونم بیارم اگه بیارم پول واسم نمی‌مونه باید خونه مادرم زندگی کنی 🙂

گفتم مگه عهد بوقه بیام خونه ننت گف دوس نداری بسلامت🙂خیلی وقت پیش با دوستای دخترم رفته بودم مسافرت پسر نبود اصلا یهو وسط دعوا گف اره برو با همونا که بردن مسافرت کردنت 💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط خداروشکر کن تموم شده.. لعنت ب هرچی ازدواج و متاهلی

خیلی حالم بده شیش سال عمرمو گذاشتم 

تو این شیش سال برام هیچ کادویی نخرید بعد دیروز گف نخریدم چون زنم نبودی 💔

اره اما دلم به حال خودم میسوزه که بهم گف بردن کردند🙂💔

بعضی آدما شعور و شخصیت ندارن 

صفات خودشونو به بقیه نسبت میدن 

از اینجور آدما زیاد دیدم 

شما فقط بابت این خوشحال باشید که ذاتش رو قبل اینکه جدی تر بشه نشون داده 

دوست بودیم خرداد میخاستیم عقد کنیم

الان شاید ناراحت بشی چرا اینجور تموم شد دلت داره میسوزه برای خودت ولی بعدا ها میگی خداروشگر نشد

💜 جهت حل شدن مشکلم و قبولی خواهرم در کنکور به دعاتون نیاز دارم💜

خب دیگه دلایلت کافی بود

چطور تونست بهم اون حرف زشتو نسبت بده من داخل تلگرام همش آنلاین بودم فیلم می‌دیدم دیروز گف همش آنلاینی معلوم نیس با کی لاس میزنی 🙂