2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

به قرآن می خواستم بگم شما زحمتشو کشیدی. اخه چرا طعم قیمه رو با دارچین خراب مبکنن

اونوقت فکر میکنن اگه نزنن میشه قورمه سبزی😂

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥

برای هر نفر ۳تکه گوشت متوسط 

یک قاشق لپه 

نکات مهم حتما لپه رو تفت بده وانره

لیموهارو حتما خیس کن تا آب تلخیش خارج بشه

پیاز داغ زیاد لعاب به خورشت میده

دارچین حتما دراخر بزن

زعفران و ی کم گلاب بزن عطر خوبی میده

و حرارت کم تا جا بیفته

آخه چرا ته دلمو خالی میکنین ینی من نمیتونم واسه این تعداد درست کنم

چرا عزیزم میتونی فقط یکم سختت میشه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥

دارچین تو غذا نریزین بخدا انگار شله زرده مبخوری😭😅

دارچین قابل تحمله مد شده تو همه غذاها زعفرون میریزن طعمش هم غالب میشه جوریه که مزه قیمه و زرشک پلو و شله زرد فرقی نداره. به نظرم نشونه ضعف آشپزیه که نمیتونن عطر و طعم غذا رو درست دربیارن و اینجوری میپوشونن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

استارتر عزیزم اینجور من پستاتونو خوندم شما که بار اولته برا تعداد زیاد میخوایی غذا درست کنی 

به نظر من تجدید نظر کن خورشت درست کردن برا تعداد بالا  قلق داره عزیزم 

من جای شما بودم همچین ریسکی نمیکردم ممکنه کم لپه بشه ممکنه لپش نپخته یا سفت بشه ممکنه ربش زیاد بزنی ممکنه خوب نتونی لیمو رو اندازه بندازه تلخ بشه و همه ممکن های دیگه 

به نظر من به تعداد رون و سینه مرغ بخر با چندتا تکه اضافه تر همون زرشک پلو درست کنی بهتره 

یه سوپ یا کشک بادمجون یا سالاد الویه یا هر چی به فکرت میرسه کنارش درست کن بهترین غذا میشه و مجلسی و همه پسند 

ولی چون تجربه ندارین به نظر من قیمه برا این تعداد درست نکن یا قیمه کمتر درست کن مثلا برا ۵ نفر درست کردی موادتو سه برابر کن برا ۱۵ نفر میخوایی خورشتی باشه  در حد چندتا دیس خورشت باشه بعد برا هر نفر هم یه تکه مرغ بزار که دو نمونه غذا باشه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
بیشتر ببینید
چه مدت میجوشونی و بعد کی میندازی

ببین از دقیقه ای که خورشت بار میزارم، سوراخ میکنم میندازم تو ظرف در بسته، خیس بخوره. ۳،۴ ساعت.

بعد یک ساعت تو یه قابلمه میجوشونم و آبش میریزم بیرون، بیست دقیقه آخر میندازم تو خورشت

دارچین قابل تحمله مد شده تو همه غذاها زعفرون میریزن طعمش هم غالب میشه جوریه که مزه قیمه و زرشک پلو و ...

حق،بخدا حق

بنظر منم کسی که نمیتونه عطر غذا رو دربیاره زعفرون و دارچین پایه ثابتش میشه،این مواد مال دسره،مثل اینه که به غذا یه لیوان شکر بزنی چون داری به دسرم میزنی اما خوب میشه😐😬

آخه چرا ته دلمو خالی میکنین ینی من نمیتونم واسه این تعداد درست کنم

عزیزم هیشکی تو شکم مادر یاد نگرفته معلومه شما میتونی ولی چون مهمونی هست و حرفای بعدش و اینکه چون بار اولتونه واقعا ریسکه عزیزم فکر کن اگه یه درصد یه قسمتشو خراب کنی بعد دیگه اصلا مزه نمیده کسی نمیتونه بخوره 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
بیشتر ببینید
شوهرم میگه سوپم درست کن

بگو پس مرغ میزارم تا به سوپم برسم