2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۵ الی ۴۰ تا تیکه گوشت قیمه میخواد میتونی با گوشت چرخ کرده قلقلی شده هم درست کنی 

به ازای هر نفر ی قاشق لپه میخواد

من دو مرحله ریختمشون داخل زودپز

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

کل نی‌نی سایت امسال افطاری دادن ب خونواده شوهر تاقبل ماه رمضان سوژه اصلی بدبختیاشون خونواده شوهربود یجوری پذیرایی کن فردانیای بشینی حرص وجوش بخوری دونوع غذابیشتر نزار با یه سالاد وسوپ تمام

همونجوری که درست میکنی دیگع، فقط قابلمت پهن تر باشهتازه چون گوشتش زیاده خوشمزه تر هم میشه لیمو و دار ...

دارچین تو غذا نریزین بخدا انگار شله زرده مبخوری😭😅

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤

۳۵ الی ۴۰ تا تیکه گوشت قیمه میخواد میتونی با گوشت چرخ کرده قلقلی شده هم درست کنی به ازای هر نفر ی قا ...

دستور پخت بهم بگو و مقدار مواد لازم چون نمیدونم چه مقدار مواد بزنم