2777
2789
استارتر عزیزم اینجور من پستاتونو خوندم شما که بار اولته برا تعداد زیاد میخوایی غذا درست کنی به نظر م ...

آهه شوهرم هم کرده رفته گوشت قیمه بخره وگرنه به من باشه یه غذای ساده میزارم جلوشون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیازتو حتما رنده کن؛ و پیاز و ربت تقریبا زیاد باشه که لعاب بده ؛ یه مقدار از اندازه ای که بهت میگن بیشتر بریز که جلوی مهمون کم نیاد ؛ قیمه بی برکت میشه ؛ گوشتش باید زیاد باشه ؛ بنظر من نفری ۳تیکه خیییلی کمه برای قیمه 

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
ببین از دقیقه ای که خورشت بار میزارم، سوراخ میکنم میندازم تو ظرف در بسته، خیس بخوره. ۳،۴ ساعت.بعد یک ...

فقط تو آب سرد بزارم خیس بخوره یا آب گرم و چن تا سوراخ بزنم 

بعد من میخام برای افطار باشه ینی از ساعت چن باید درست کنم

چون برا تعداد بالا میخایی خورشت درست کنی 

باید داخل قابلمه درست کنی تا گوشتت بپزه دیر میشه 

پس بسم الله از الان دیگه برو کم کم شروع کن تا پیاز و اینا خوردکنی اگه خورشت درست کردی پیازتو یا با خرد کن یا با رنده خورد کن لعاب بهتری میندازه 

تا سیب زمینی پوست کنی میدونی برا ۲۷ نفر چقدر باید سیب زمینی پوست بکنی و خورد کنی و وای سرخ کردنش 

برو از الان دیگه دست به کار شو 

اگه زودترم اماده شد که چه بهتر 

اخر دفعه میزاری با شعله کم هم جا میفته هم گرم بمونه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
بیشتر ببینید
اسی حرف ما که ده ساله متاهلیم و مهمون داری کردیم گوش کن.مرغ بزار ، خودتو راحت کن.شوهرا هیچ تصوری از ...

تا چن سال بلد نبودی آشپزی برای تعداد زیاد؟ میشه بگین

اولش تو آب معمولی خیس کن، من ۶،۷ تا سوراخ میزنم.بعضیا از وسط نصف میکنن و هسته ها رو درمیارن ، اون کا ...

هسته ها رو در بیاری فقط پوستش میمونه درسته؟

من سن بالا ازدواج کردم، 

ولی چون شاغل بودم، میرفتم سر کار و اصلا اهل خونه و آشپزی نبودم.

همون ماه اول مهمونای زیاد داشتم. ولی کلا ریسک نمیکردم، اوایل مثلا فسنجون میدادم یا مامانم یا زن عموم میپخت.

فقط غذاهایی که واقعا بلد بودم میزاشتم.

همیشه یه غذا اصلی مثل مرغ میزارم ، کنارش یا کشک بادمجون یا الویه و ..‌ میزارم.

الان فسنجون هم یاد گرفتم، همین فسنجون یه بار مامانم از ظهر اومد، تو خونه ی خودم ، جلوی اون پختم ، شب مهمون خودشون بودن، تمرین شد و یاد گرفتم.

برای مقدار غذا با بسته گوشت خودمون میسنجم، الان بسته ما برای ۳ نفر، من برای مثلا ۱۵ نفر، ۵ تا بسته خودمون میریزم.

استرس نگیر ولی ریسک هم نکن.

زود تصمیم بکیر ، برای ساعت ۶ میخوای ، الان باید بار بزاری

ولی من عاشق دارچینم😂آقا تو نمیخوری نریز خب، من خوشم میاد 😂😂😂خوبه آشنا نیستیم خونه هم بریم وگرنه ...

😂😂😂اگه اشنا بودیم چی:/

نریز بابا حیف قیمه به اون خوشمزگیو با عطر طعم گوشت بخای با دارچین خرابش کنی

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥

کم کم راه میافتی اولین غذایی که تنهایی درست کردم خورش بادمجون بود پدرشوهر و مادر شوهرم هم بودن گوشت و بادمجون یکی شده بود اصلا هیچی مشخص نبوذ

میخوردن میگفتن خوشمزه هست ولی الان بعد 15 سال زن داداشام یا خواهر شوهرام بخوان غذای مهمونی درست کنن زنگ میزنن ازم میپرسن چه طور درست کنن یا میرم کمکشون