2777
2789

چندساله جایی نرفتیم خیلییییییی دلم مسافرت میخواد امسالم قرار بود بریم کنسل شد خیلی حالم بده سیزده بدر توخونم دلم خیلی گرفته.....

کاش پدر مادرم یکم درک داشتن به حال بچشون دلشون میسوخت....خیلی خانواده افسرده وسمی دارم باور کنید بقیه برام دلسوزی میکنن اما خانوادم نه.....اصلا بچشون براشون مهم نیست دارم روانی میشم

چرا تور یه روزه نمیگیری

نیازی هم نیست دیگه خانوادگی برید

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیزارن ،حتی سفر با دوستامم‌تاحالا نرفتم تنهابگیی

سفر با دوستات چون چندروزه احتمالش بیشتره نذارن ولی مسافرت یه روزه بهتره

اگرم این نشد، با یکی از دوستات که ماشین دارن، برید پیک نیک بیرون شهر یا صبح برید شهرای اطراف و قبل شب برگردید نیاز هم نیست به کسی بگی

باقی روزام خودت برو گردش حالا پارک‌های مختلف، کافه و پیک نیک داخل شهر و... که روحیت بهتر شه

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

بیشتر ببینید