2777
2789

ازاین ک بخادبشع یانشه استرس ندارم ازاین استرس دارم زن دایی پسره اومده دم خونمون بمامانم گفته فردا بعدظهرمیایم فقط همسایه هاندونن وصلت می کنیم مامانم گفت چرا ندونن مگ مشکلی دارین برگشته بمامانم گفته میدونم بگین همسایه هابدمیگن ایاشمانظرتون چیه؟میگم مامانموبفرستم همسایه روب رویشون بپرسه داداشم میگه ن بزارفردا بیان فردا تحقیق میکنیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به اونا ربطی نداره که شما از کی تحقیق بکنید یا نکنید اون که دیگه اسمش تحقیق نیست! خودشون بگن از این تحقیق کن ازون نکن؟! هر جا میخواید برید تحقیق کنید

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
ببخشید ولی احتمالا کو...نشون گوهیه! حتما ته و توش رو دربیارید.

حس میکنم ی مشکلی داره این پسره میخان قایم کنن وگرنه کسی ک پاک باشه مشکلی نداشته باشه نمیترسه ازتحقیق

از اول که آدم نباید به همه بگه اگر اومدن خوشت اومد بعد برید از همسایه ها بپرسید هر چند که اول قبل او ...

اخه عزیزم تاکید داشته ک نامزدی هم برقراربود ب کسی نگیم بدون تحقیقات باشع وگرن کسی ک همون اول خواستگاری جارنمیزنه