2777
2789
عنوان

کسی تازگیا ایفون13خریده

115 بازدید | 15 پست

گوشی قبلیتون چی بود.. ب نظرتون ارزش داره a54بفروشم ایفون بگیرم.. نهایت پولم ب 13میرسه. دوربین سلفیش چطوریاس راضی هستین. باتریش در چ حدیه. میترسم نتونم باهاش کارکنم چون همیشه اندروید داشتم 

من دارم راضی هم هستم ولی خب تازه نخریدم

کلا خرید گوشی قدیمی بنظرم منطقی نیست شخصا خیلی دیر دیر گوشی عوض میکنم سعی میکنم جدید ترین مدل بگیرم که مدت بیشتری بشه ازش استفاده کرد

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بیشتر ببینید

اگه انگلیسیت در حد متوسطه خوبه

ولی بنظرم گوشی های سامسونگ سری اس خیلی بهتر از آیفونه

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دارم راضی هم هستم ولی خب تازه نخریدمکلا خرید گوشی قدیمی بنظرم منطقی نیست شخصا خیلی دیر دیر گوشی ع ...

من گوشی قبلیمو هفت سال بود داشتم. کلا تا گوشیم خراب نمیشد عوض نمیکردم. ولی بعضیا اونقد متلک انداختن مجبور شدم عوض کنم و البته خب حافظش هم کم بود.. الان ب نظرت 13قدیمی شده؟؟؟

من گوشی قبلیمو هفت سال بود داشتم. کلا تا گوشیم خراب نمیشد عوض نمیکردم. ولی بعضیا اونقد متلک انداختن ...

ببین خوبه هااااا مشکلی هم نداره بخاطر قدیمی بودنش که کارتو راه نندازه 

ولی خب الان چند وقت دیگه ۱۷ میاد در نتیجه اره قدیمیه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بیشتر ببینید

به نظرم ارزش خرید داره

اکثر گوشی های ایفون ارزش خرید دارن دوربینشونم عالیه دوربین ایفون هفت حتی خیلی بهتر از کلی از گوشی های اندرویده

اگه انگلیسیت خوب باشه کلا یه هفته اولش برات سخته بعد یاد میگیری

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

بیشتر ببینید

قیمتش چنده

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید

من تازه خریدم۵۷تومن

گوشی قبلیمم۱۲پرو بود

راضیم

اتفاقا ب نظر من منطقی نیست ایفون ۱۶بخری۱۰۰تومن 

در حد همین مبلغ هزینه کردن برای یه گوشی که هر لحظه میتونن بدزدن و اتفاقی براش بیفته منطقی تره

کارکردن باهاش خیلی راحته

و دوربین خیلی خوبی هم داره ب نظرم ارزش خرید داره

من تازه خریدم۵۷تومنگوشی قبلیمم۱۲پرو بودراضیماتفاقا ب نظر من منطقی نیست ایفون ۱۶بخری۱۰۰تومن در حد همی ...

مبارکت باشه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید