2777
2789
عنوان

ازالان استرس دارم واسه خواستگاری فردا

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 37 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

صددرصد من الان خودم همسایع هاخوب منومیشناسن ک دختری نیستم توکوچه بشینم اهل شر وشور باشم وقتی میرم بی ...

حواستونو بیشتر جمع کنید پس مشکوکن

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
حواستونو بیشتر جمع کنید پس مشکوکن

دستش روشد قبل این ک بیان خواستگاری ازهمسایمون مامانم پرسیدفهمیدیم طرف دوتازن داشته طلاق داده پسرهم معتاده وکلاگفتیم نیان

دستش روشد قبل این ک بیان خواستگاری ازهمسایمون مامانم پرسیدفهمیدیم طرف دوتازن داشته طلاق داده پسرهم م ...

واااااای راست میگی؟؟؟ 

چقدددد عوضییی بابات یا مامانت هیچی نگفت بهشون؟؟ که فهمیدن چه گوهی هستن

واااااای راست میگی؟؟؟ چقدددد عوضییی بابات یا مامانت هیچی نگفت بهشون؟؟ که فهمیدن چه گوهی هستن

ن چون همسایمون ک خداخیرش بده زندگیمونجات داد وراجب پسره گف بمامانم گف اسممونیارین چون من پیرزنیم وفوشم میدن دیگ مامانم نگف قضیه روبهشون فقط گف استخاره کردیم بداومده تشریف نیارید..خدا دوسم داشت ک دستشو رو کرد واسم خدایاشکرررررت

ن چون همسایمون ک خداخیرش بده زندگیمونجات داد وراجب پسره گف بمامانم گف اسممونیارین چون من پیرزنیم وفو ...

اره واقعا خداروشکر چقدر خدا دوست داره 

اصراز نکردن؟

اره واقعا خداروشکر چقدر خدا دوست داره اصراز نکردن؟

مامانم بهش گفته بود استخاره کردیم بد اومده نیاین گف زن داییش ک همسایمونه باحالت ناراحتی گفته باشه رفته داخل خونه در ومحکم بسته