2777
2789
عنوان

ازالان استرس دارم واسه خواستگاری فردا

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 37 پست
اخه عزیزم تاکید داشته ک نامزدی هم برقراربود ب کسی نگیم بدون تحقیقات باشع وگرن کسی ک همون اول خواستگا ...

اینجا شک کن بهشون 

کسی نامزد میشه دیگه نمیشه پنهان کنه ،برو حتما بپرس ببین چی میدونن اونا

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
به اونا ربطی نداره که شما از کی تحقیق بکنید یا نکنید اون که دیگه اسمش تحقیق نیست! خودشون بگن از این ...

اونا کلامیگن هیشکی ندونن بمامانم گفته میترسیم بدمونوبگن من ک میگم مشکلی دارن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه مشکل شرعی یا اخلاقی ندارهمنظورم اینه عید مناسب نیست البته ازنظرمن یکم تعجب کردم همین

ن فداتشم عید روزای شادی هست بیشترشون عقدمیکنن وعروسی من مراسم سادیه واشنایی

اونا کلامیگن هیشکی ندونن بمامانم گفته میترسیم بدمونوبگن من ک میگم مشکلی دارن

کسی که مشکلی نداره از چیزی نمیترسه حتما حتما تحقیق کنید اتفاقا از هر جایی که گفتن تحقیق نکنیدم برید تحقیق کنید وضع خرابه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
اینجا شک کن بهشون کسی نامزد میشه دیگه نمیشه پنهان کنه ،برو حتما بپرس ببین چی میدونن اونا

خیلی ترس داشت زن داییش ۳بار امروز چند روزپیشم جلوی مامانموگرفته بود بازم۳بار دیگ گفته بود توروخدا ازهمسایع هاتحقیق نکنین هرجا مامیگیم تحقیق کنین مامانم پرسیده بودچرا بمامانم گفته بود میترسییم بدمونوبگن ک مطمعنم ازهمسایه هابپرسین بدمونومیگن

کسی که مشکلی نداره از چیزی نمیترسه حتما حتما تحقیق کنید اتفاقا از هر جایی که گفتن تحقیق نکنیدم برید ...

صددرصد من الان خودم همسایع هاخوب منومیشناسن ک دختری نیستم توکوچه بشینم اهل شر وشور باشم وقتی میرم بیرون درحدسلام وعلیک دارم باهاشون پس شکی بخودم ندارم تحقیق کنن اتفاقامامانم بهشون گف شمامیتونین تحقیق کنین ازدخترم چون بخودمون مطمعنیم امااون گفته بود ماتحقیق نمیکنیم دخترتونوقبول داریم اماشماتحقیق نکین واین استرس بدی بهم وارد کرد

باید مامانت همونجا به زنداییش میگفت ما حتما از همسایه تحقیق می‌کنیم

نگف گذاشته بیان فردا ک بپرسه بعدن ازهمسایع هامامانم گف اگ میگفتم ازهمسایه هامیپرسم ممکن بود بره قسم همسایشون بده ک بدشونونگن یهو غافلگیرمیکنم میرم میپرسم