2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام چله سوره احزاب و نماز استغاسه به حضرت فاطمه زهرا س انجام بدین

من چند ساله که نائب دخترای دم بخت شدم با این دو تا چله بختشون باز شد

امتحان کنید چهل روز پشت سرهم و ترک گناه و انجام واجبات، همزاهش باشه

توکل بر خدایت کن

اگر مجردی آره خوب بهتره تا ۳۰ الی ۳۳ سالگی اجازه بدید خواستگارا بیان و برن و تا این زمان جمعش کنی بعد از ۳۵ سالگی دیره برای ازدواج یکم سطح توقعاتتون رو بیارید پایین مثل قدیم ها ساده بگیرید که هر چی تو زمان درست خودش شکل بگیره

سلام چله سوره احزاب و نماز استغاسه به حضرت فاطمه زهرا س انجام بدینمن چند ساله که نائب دخترای دم بخت ...

سلام عزیزم برای بازگشت شوهر باید چی کار کنیم؟  دو ساله شوهرم من و بچه هام و ول کرده ومیگه فقط طلاق

واسه خیلی کارها دیره واسه خیلی کارها نهاگه متظورت ازدواجه دیر نشده اصلا

عزیزم تشویقش نکنید به اینکه برای ازدواج دیر نیست میگه خواستگار دارم خودم راه نمیدم بهتره اگر شرایط ازدواج رو داره خودش هم تمایل داره اجازه بده خواستگارا بیان و برن هر چیزی سن مناسب خودش رو داره

سلام عزیزم برای بازگشت شوهر باید چی کار کنیم؟ دو ساله شوهرم من و بچه هام و ول کرده ومیگه فقط طلاق

سلام

چله سوره مزمل

حرز امام جواد علیه السلام تهیه کنید همیشه همراهتون باشه 

توکل بر خدایت کن

سلامچله سوره مزملحرز امام جواد علیه السلام تهیه کنید همیشه همراهتون باشه

حقیفت دو سال پیش حرز گرفتم از وقتی حرز گرفتم اوضاعم بدتر شد منم دیگه گذاشتم کنار نمی دونم چی بود شاید بد زمانی نوشته شده بود

سلام عزیزم برای بازگشت شوهر باید چی کار کنیم؟ دو ساله شوهرم من و بچه هام و ول کرده ومیگه فقط طلاق

خیلی ببخشید ولی شوهری که دوساله ولتون کرده اگه قراره با دعا و ذکر برگرده چه ارزشی داره .دعا که باطل شد دوباره میشه ادم سابق

خیلی ببخشید ولی شوهری که دوساله ولتون کرده اگه قراره با دعا و ذکر برگرده چه ارزشی داره .دعا که باطل ...

بله درسته ولی دو تا بچه دارم برای من که مرده نمی دونم اینا رو چی کار کنم. دلش برا بچه هاش هم نمی سوزه