2777
2789
عنوان

خیلی وقته نماز نخوندم 🥲

101 بازدید | 10 پست

دست و دلم نمیره از خدا خیلی گله دارم خیلی ناراحتم از دستش 

ولی نماز تنها چیزی بود که بهم ارامش عمیق میداد من خانوادم میفهمیدن نماز میخونم منو میکشتن ولی بازم قایمکی میخوندم 

سالهاست میخونم 

ولی الان تا بلند میشم وضو بگیرم پشیمون میشم

کاشکی دوباره نمازمو بخونم ای خدا💔🤦🏻‍♀️

عُقوبَت دآره لِه کردن... ولی تُ سآده رَد میشی؛ خَبر دآری زَمین گِرده !؟ لَگد کردی لَگد میشی...! 💭🖇🐚                                       🎀🌱☁️ ℰ𝓈𝒻𝒶𝓃𝒹 𝟷𝟺𝟶𝟹 ℰ𝓋ℯ𝓇𝒴𝓉ℎ𝒾𝓃ℊ 𝒸ℎ𝒶𝓃ℊℯ𝒹 𝒯ℎ𝒶𝓃𝓀 𝒢ℴ𝒹                               

بیشتر ببینید

حیفه دختر

بخون

هربار نماز میخوندن یه شهیدی میگفتن شاید این آخرین نمازم باشه پس خوب میخونم....یه پلاکارد هم با همین جمله جایی که نماز میخوندن بوده 

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به تاپیک نماز ما سر بزنین 

و اینکه واقعا آرامش واقعی در نماز هست ، 

خدا تنها کسی هست که وقتی کسی حوصله ی ما رو نداره، حوصله مونو داره و دوست داره صدامون رو بشنوه

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
حیفه دختربخونهربار نماز میخوندن یه شهیدی میگفتن شاید این آخرین نمازم باشه پس خوب میخونم....یه پلاکار ...

واقعا حیفه ولی خدا این چندوقته قلبمو خورد کرده 

عُقوبَت دآره لِه کردن... ولی تُ سآده رَد میشی؛ خَبر دآری زَمین گِرده !؟ لَگد کردی لَگد میشی...! 💭🖇🐚                                       🎀🌱☁️ ℰ𝓈𝒻𝒶𝓃𝒹 𝟷𝟺𝟶𝟹 ℰ𝓋ℯ𝓇𝒴𝓉ℎ𝒾𝓃ℊ 𝒸ℎ𝒶𝓃ℊℯ𝒹 𝒯ℎ𝒶𝓃𝓀 𝒢ℴ𝒹                               

بیشتر ببینید
دیوونه امروز روز عید فطره روز خوبی برای شروعه ها🫠

ارهههه🥲💫

بیشتر ببینید
لطفا کتاب توحید مفضل رو بخونید..خدا ظلم نمیکنه...

میخونم حتما مرسی از راهنمایی 🤍🥲

بیشتر ببینید
میخونم حتما مرسی از راهنمایی 🤍🥲

کتابش درنورد توحید و خداشناسی هست خیلی ساده و روان هست...

میفهمه آدم که چقدر خدا...خدا هست واقعا

اگز سوال اعتقادی هم داشتین به شماره ۰۹۶۴۰۰ زنگ بزنین جواب میدن

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️