2777
2789
عنوان

تازه میفهمم زن هیچ ارزشی نداره

515 بازدید | 32 پست

برای مرد تا وقتی باب میشی همه چی خوبه ولی تا بخوام از خودم و بچه ام دفاع کنم نه خودم حقی دارم نه بچه برای منه 

کتک زدن هم که ب کنار چرا مرد باید راحت زنو بزنه از خونه بیرون کنه اصلا چرا همه چی تقسیم نبوده ب خدا بعد اون همه سال کنارش بودن راحت گفت برو از خونه ام حقی نداری مهریه هم که نمیدم چون همه داراییش ب نام کسی دیگه اس گفت زن نوکری خونه و بچه اس برای مرد بچه هم برای منه 

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقسیرِ مادرانو اجداد گرامیه

اونا اینجوری شون کردن

همین مامانای خود ما

تیکه بزرگ گوشتو میذارن واسه پسراشون سر سفر

خود کرده را تدبیر نیست

تاوان اشتباهِ کورکورانه بقیه رو ما باید بدیم 

روانشناسی خوندن فقط اونجاش که هر مبحثُ اختلالِ جدیدی که میخونی یاد یکی از اطرافیان میوفتی .

الان فکر میکنی بقیه مردا میان میگن بیا اینم حقت؟ هر راهی میرن تا هیچی ندن به زن و دکش کنن یا بمونه واسه نوکری خیلی باید درست بزرگ شده باشن

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

فقط نصیحت من که دلتون برای مردتان نسوزه نزارید پیشرفت کنه فقط خودتون باشین چون آخروشون پر باشه هار میشن 

وای نگم ک چقدر گذشتم از خودم ...

مگه دست خودشه مهریه نده؟

الان بیکاراشو مجبور به پرداخت مهریه میکنن

ایشون همین که شاغل هم باشن از حلقومشون مهریه رو میکشن بیرون😃

فرزندان هم اگه زیر هفت سال باشه با شما میتونه بمونه

بالای هفت سال هم اگه شرایطتون نرمال باشه خودش میتونن تصمیم بگیره با پدر یا مادر زندگی کنه

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)

زن با ارزش ترین موجود روی زمینه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
مگه دست خودشه مهریه نده؟الان بیکاراشو مجبور به پرداخت مهریه میکننایشون همین که شاغل هم باشن از حلقوم ...

اره سالی یدونه سکه میده میشه مهرت منم که کلا سی تا سکه دارم اگه تعدیل نزنه شصت سال دیگه مهرم میگیرم

اره سالی یدونه سکه میده میشه مهرت منم که کلا سی تا سکه دارم اگه تعدیل نزنه شصت سال دیگه مهرم میگیرم

کی گفته سالی یه سکه ؟؟؟؟

من اطرافم کسی که بیکاره و آه ندارع با ناله سودا کنه ۶ ماهی یک سکه رو باید پرداخت کنه

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)

موافقم 

به زنان خیلی ظلم شده

فقط از اون زن هایی حرصم میگیره که انتظار دارن زن وظایف مرد رو به عهده بگیره و دارن کاری میکنن همه حقوق که با مردهاست مردها هیچ وظیفه ای هم نداشته باشند و همه وظایف رو دوش زنان باشه که حقوقشون هم از هر جهت پایینتره

کاربری دست دو نفره