2777
2789
بله درسته ولی دو تا بچه دارم برای من که مرده نمی دونم اینا رو چی کار کنم. دلش برا بچه هاش هم نمی سوز ...

من مشاور نیستم معذرت هم میخوام نظر میدم .ولی نه دلش نسوخته یعنی اصلا دغدغه ش زندگی و بچهاش نیستن

عزیزم تشویقش نکنید به اینکه برای ازدواج دیر نیست میگه خواستگار دارم خودم راه نمیدم بهتره اگر شرایط ا ...

والا خواستگار هست ولی من همش میگم اول پول عمل بینیم رو جور کنم و عمل کنم بعد با اعتماد به نفس جلو مرد های ایراد گیر گربه صفت ظاهر بشم

😁😍☹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام چله سوره احزاب و نماز استغاسه به حضرت فاطمه زهرا س انجام بدینمن چند ساله که نائب دخترای دم بخت ...

سلام ممنونم ولی آدم مذهبی نیستم نمیدونم اصلا چله چجوریه 

😁😍☹

لعنتی دارم به ۳۰ نزدیک میشم انگار ثانیه معکوسه برام 😃🤣

خب به سی نزدیک‌بشی چی میشه مگه؟؟ فقط دخترای ایرانی هستن که انقدر افسردن و نگران سنشون

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اگر مجردی آره خوب بهتره تا ۳۰ الی ۳۳ سالگی اجازه بدید خواستگارا بیان و برن و تا این زمان جمعش کنی بع ...

واییییییی من میگم تا قبل از ۳۰ باید همه چیو جور کنم ۳۰ که بشم افسردگی میگیرم

😁😍☹

سلام ممنونم ولی آدم مذهبی نیستم نمیدونم اصلا چله چجوریه

چله یعنی چهل روز پشت سرهم  خوندن قران و نماز، خب ادم باید به جوری حاجتش رو از خدا بگیره یا خودش انجام بده یا نائب بگیره براش انجام بده 

توکل بر خدایت کن

خب به سی نزدیک‌بشی چی میشه مگه؟؟ فقط دخترای ایرانی هستن که انقدر افسردن و نگران سنشون

خب دیگه پیرم اون موقع روم نمیاد به عنوان یه مجرد بگم ۳۰ سالمه و خواستگار راه بدم

😁😍☹

سلام عزیزم برای بازگشت شوهر باید چی کار کنیم؟ دو ساله شوهرم من و بچه هام و ول کرده ومیگه فقط طلاق

بعد دو سال دیگه باید بدونی چکار کنی

باید برای خودت ارزش قائل بشی! 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
سلام چله سوره احزاب و نماز استغاسه به حضرت فاطمه زهرا س انجام بدینمن چند ساله که نائب دخترای دم بخت ...

عزیزم میشه یه نگاهی به تاپیک اخرم بندازی

و اینکه این چله واسه شخص خاص هم کاربرد داره؟من میخوام یه فرد خاصی بیاد تو زندگیم

سلام عزیزم برای بازگشت شوهر باید چی کار کنیم؟ دو ساله شوهرم من و بچه هام و ول کرده ومیگه فقط طلاق

چله بردار که بیاد طلاق بده هر چی داره به نام بزنه. برگزذه دوباره باز هوایی میشه خودتو خسته نکن 

خب دیگه پیرم اون موقع روم نمیاد به عنوان یه مجرد بگم ۳۰ سالمه و خواستگار راه بدم

کجای دنیا زندگی میکنی که ۳۰ پیر محسوب میشه؟؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

سلام عزیزم چله سوره تکویر انجام بده اگه طلسم یا سنگینی یا چشم باشه برطرف میشه و نزدیک اذان مغرب اسفند با کندر مخصوص دود کردن دود کن گشایش ایجاد میشه، چله مزمل برای محبت خوبه، هر روز 80بار الحسیب بگو و 100مرتبه یاودود بگو به نیت همسرت و خانوادش، یه نذر ساده هم تاپیک آخرم گذاشتم دوست داشتی انجام بده 

وا پس یه کاری کن برو قبر پیش خرید کن به ۳٠که رسیدی دیگه حتما مردی که میگی ۳٠پیره. والله من ۳۳ازدواج کردم