2777
2789
عنوان

نظرتون راجب شغل ناجی و مربی شنا برای یه دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 41 پست
مرسی عزیزم همچنین شما🩷🫂

قربان شما🤍

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقن منم میگم هر کسی هر چی شده برای خودشهچرا باید پزشو به بقیه بده مثلن یا خودشو بگیره که چی بشه

اره بخدا

حالا یه چیزی که من دیدم توی بیشتر ادما اینه که اینجور ادمارو بیشتر تحویل میگیرن 😂😂

موفق باشی😍من عاشق شنا و آبم ولی جدیدا میترسم تو استخرا مریضی چیزی بگیرم نمیرم😓

دعام کن عزیزم ❤️ 

نه خود اب استخر چون کلر و وایتکس و زاج میزنن چیزی نمیمونه داخلش اما جکوزی دیدی بعضیا میشینن اونجا منبع ویروسه و لبه استخر 

اره بخداحالا یه چیزی که من دیدم توی بیشتر ادما اینه که اینجور ادمارو بیشتر تحویل میگیرن 😂😂

آفرین دقیقن همین بعضیا هستن که تحویلشون می گیرن اینجوری میشن

خب پرستار هم یه لیسانس داره مثه بقیه کارمندا دیگه

دعام کن عزیزم ❤️ نه خود اب استخر چون کلر و وایتکس و زاج میزنن چیزی نمیمونه داخلش اما جکوزی دیدی بعضی ...

الان نماز میخونم حتما دعات میکنم اگر لایق باشم عزیزم

من همیشه میرم قسمت عمیقش ممکنه مریضی چیزی بگیرم؟

میشه 

چند وقت پیش یه نجات غریق تو شهرستان میاندورود 

برای نجات یه بچه از تو دریا ،  فوت شده بود 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

الان نماز میخونم حتما دعات میکنم اگر لایق باشم عزیزممن همیشه میرم قسمت عمیقش ممکنه مریضی چیزی بگیرم؟

مرسی عزیزم لطف میکنی واقعا🩵 دعام کن یه راهی باز بشه بتونم ادامه بدم خیلی سنگینی افتاده تو کارم برام 

نه عزیزم اصلا بهش فکر نکن داخل اب خیلی کمه احتمالش اما همیشه وقتی میخای بری استخر یکمی وازلین بزن به..

جلو گیری میکنه از عفونت 

وقتی هم اومدی خونه حتما حتما با ژل شستشو بشور..