2777
2789

من ی بار دکتر بودم چند سال پیش از ی اقای شنیدم ک میگفت ی داروی گیاهی می زاره روش خشک شده و کاملا الان خوبه و اون تیکه بیرون زده اش افتاده کسی خبر نداره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مال من خونریزی و‌درد داشت جراحی کردم راحت شدم

من ن خونریزی داره هیچی درد خارش اصلا ولی دیروز یه. هو ی چیزی حس کردم نکاه کردم دیدم اندازه ی عدس کوچولو ی جوری شبیه گوشت اضافه شاید اما انگار باد کرده قرمز هم نیست عمل ک میگن بر می گرده   

من چند بار گرفتم. چند قطره خون هم می اومد. با درد زیاد. وقتی میری دستشویی مقعد رو با آب سرد بشور ، ک ...

کلا همیشه از ای سرد استفاده می کنم تا حالا خونریزی و اینا هم نداشنم اما الان ب اندازه ی عدش شبیه گوش اضافه هست ک اصلا نمی تونم تشخیص بدم از داخل اومده بیرون یا روی خودشه خیلی استرس دارم فعلا میخوام زردچوبه پ روغن زیتون و استفاده کنم چند نفر دیدم تو سایت گفتن خوب شده

سلام این دارو گياهی بواسیر رو پیدا کردین؟

ن دنبالشم ببینم  یکی ک واقعا نتیجه گرفته. باشه میترسم الکی چیزی بهش بزنم  بدتر بشه 

شما خیلی وقت دارینش ترو خدا ی سوال بزرگ تر میشه اگه رعایت کنی مثلا نزارم یبوست بشم   افزایش پیدا میکنه بیرون زدگی یا ممکنه بمونه همون اندازه