2777
2789
عنوان

دیشب خواستگاریم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 245311 بازدید | 961 پست
بخدا من اون انگشترو نخواستم موقعی ک میخرید من انقد اصرار کردم نخر گرونه خودش خرید

بیچاره همین انگشتر رو خرید خانواده شما دور برداشتن. ببخشید اینطوری میگم اما بنظرم حقیقت تلخه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نظر لطفته عزیزم من از بچگی گربه باز بودم، همه ش رو پشت بوم، مامانم حریفم نمیشد میگفت ولش کنید ، از ه ...

چه جالب پس خیلی علاقه داری به پیشی ها :)) ما هم هفت هشت تا تو حیاطمون داریم ،یه بچه هم تازه بزرگ کردیم ،کساییکه گربه و ...دوس دارن دلشون پاکه و مهربونن ،خدا نجاتت داده بچگیات،ایشالا همیشه سلامت باشی عزیزم 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

درسته ولی رابطه اینطوری رو نباید بایه اس بچه گونه تمومش کرد هنوزم جای صحبت داره

دوران آشنایی هست نه دوران بعد عقد و ازدواج که بشینیم مسائل رو حل کنیم. باید محتاط تر بودن

دوران آشنایی هست نه دوران بعد عقد و ازدواج که بشینیم مسائل رو حل کنیم. باید محتاط تر بودن

دیگه چند روز دیگه عقد بوده، درسته اسی اشتباه کرده  ولی  پسره یه پیام بده و تمام، باید توضیح بدن برای کارشون 

جان و جهان من تویی   
چه جالب پس خیلی علاقه داری به پیشی ها :)) ما هم هفت هشت تا تو حیاطمون داریم ،یه بچه هم تازه بزرگ کرد ...

سلام 

شما همونی نیستید که درباره خواهرتون و بچه دارشدنش تاپیک زدید و پر بازدید شده بود؟

میگفتید مادرتون از خونه بیرون نمیره و مجبوره صبح تا شب به بچه خواهرتون برسه؟

🤔

حال مادرتون خوب شد؟ خواهرتون دوباره بچه دار شد؟ آخر رفتن خونشون؟ به کجا رسیدید

الان بهم پشت تلفن میگه تو جلو خانوادت اگر میخواستی میتونستی واستی بگی نمیخوام تو چرا واینستادی گفت ب ...

اون می خوادت

ولی واقعا زیاد نوشتین درسته مهریه خوبه

ولی عملا شما حدود ۲۰ میلیارد میخوایین

دیه نیم میلیاردم نیست

از اول قبول کرده عجیب بوده

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید
حق با ایشون بوده دیگه پس. مگه اینکه پسره خیلی پولدار باشه که اینا اصلا توش نخونه. الان جلوتر کلی م ...

امضات😢

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید
کجاست اینطور که همو بیچاره میکننسخت گیری بیش از حد خوب نیستاسی اون چند دونگ خونه و ۱۱۴ سکه باهم چ ...

بله کسانی وضع مالی خوبی دارن قبول میکنن....... بگذریم ولی من به مهریه سنگین اعتقاد ندارم ولی خب بعضیا هم میگن کی داده کی گرفته واقعا هم راست میگن مهریه یجور دلخوش کنی هست و اِلا موقع طلاق هم یا قسط بندی میکنن که خیلی ناچیزه یا اینکه طرف برا اینکه خودشو راحت کنه میبخشه خودشم موقع خاستگاری آدم که به طلاق فکر نمیکنه دونفر میخوان باهم یه عمر زندگی کنن به نظر من بحث سر مهریه بی خوده

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است

نیومدن ک خونمون قرار بود ۱۱ام بیان

منم یه خاستگار این مدلی داشتم سر مهریه و مراسم عروسی که ما گفته بودیم بهم زدن 

نزدیک یک ماه با هم حرف زدیم و قربون صدقم میرفت 

ولی یه روزه گزاشت رفت 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔
بیشتر ببینید