2777
2789
عنوان

دیشب خواستگاریم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 245938 بازدید | 961 پست
آره پیام نمیدم فکرم نمیکنم دیگه برگردن

خب خوش اومدن به سلامت راه باز جاده دراز هر کی سی خودش 

این مورد هم برای شما تجربه شد 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همون دیگه پسره انگار ترسیده فکر کرده از اول اینجوری سخت گرفتیی تا آخر همینه

بخدا من اون انگشترو نخواستم موقعی ک میخرید من انقد اصرار کردم نخر گرونه خودش خرید

آخه خودش تو پیام اخرش گفته نمیایم من الان برم صحبت کنم فک میکنه افتادم ب التماس

نه اونجوری نگو که

خیلی عادی بگو توی چت ممکنه سوتفاهم پیش بیاد، اگه امکانش هست حضوری صحبت کنیم 

اگه خودش مایل بود که هیچ اگه نه دیگه چیزی بهش نگو چون تو دیگه تلاشت رو رو کردی دیگه نوبت اونه که نشون بده میخواد رابطه ادامه پیدا کنه یا نه 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

اسی صحبت نکنیا 

صبر کن فعلا ری اکشن نشون نده 

پدرمادرش احتمالا صحبت میکنن حالا یا برای اینکه‌ حل بشه یا هم برای گرفتن انگشتر و وسایلی که برات گرفتن پدرت همونجا بگ پسرتون بزرگ شد و فهمید با صحبت میشه مسائل رو حل کرد راه بیفتین براش دنبال زن گرفتن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

اونام معلومه که خانواده دارایین که حاضرند دو دونگ خونه به نام هر عروس بزنن

پس چرا سر ۴ تا تیکه وسیله دارن بهم میزنن

به این حجم از خوش شانسی رسیدم که اگر یه نیزه از آسمون بیافته پایین صاف میره توی ماتحتم😐😐😬

حتما بهش بگو اگه منو نمیخای اشکال نداره ممنون که زودتر گفتی ولی اگه فقط مشکلت کالا بود می‌تونستی با صحبت کالاها رو حذف کنی نه اینکه منو حذف کنی .

اگه برای صلح بیان بهتره این حرفا رو نگن بازم بسته به شرایط صحبت کنن بهتره الان اونا حساس شدن از هر ح ...

من گفتم موقع صلح بگن؟؟؟

قطعا موقع گرفتن وسایل هارو گفتم!

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

جهیزیه که وظیفست باید بدن خودمم اگه بخوام زن بگیرم جهیزیه باید تمام و کمال بدن ولی خب مهریه کم‌باشع ...

چقدر تو پرویی 

هر چقد خواستم چیزی نگن نشد هر چی اومدم جلو دیدیم کامنتات داره وقیحانه تر میشه 

خودتونو چی فرض کردین 

ک و ن  آسمون باز شده شما افتادین پایین 

عجبا 

شما اصلا زن نگیر یه موقعه ضرر نکنی بدبخت 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
وسایلارو من از روز اول نیاوردم خونه دادم دست خودشون

خب خوبه اینم خاطره ی بدی نمیشه برات 

انشالله خیر پیش بیاد برات 

غصه نخور یک وقتی سرعقد بهم میزد بدتر میشد

بعد اینجور ادما که اینقدر راحت میزنن زیر همه چی قابل اعتماد نیستن