2777
2789
بذار تابستون اومد کم کم شروع کن...به نظرم الان زودهباز خودت مادرشی بتتر بچت میشناسی

والا یه ماهه میبرم دشویی بشورمش میگم جیش کن اینجا جیش کن بریم ولی 90 درصد مواقع یا جیش نمیکنه یا احتمالا نداره ک بکنه

ولی خب میریم دشویی ک پی پی بشورم خودش میشینه میگ جیش ولی نمیکنه 

والا یه ماهه میبرم دشویی بشورمش میگم جیش کن اینجا جیش کن بریم ولی 90 درصد مواقع یا جیش نمیکنه یا احت ...

خب ایرادی نداره همین با مفهوم جیش اشنا کن فعلا‌‌‌...

الان وقت از شیر گرفتن هستش یکی یکی برو جلو

پوشک مرحله اخر

تا سه سالگی وقت هست

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فکر کردم ۲ سال و خورده ای هستاخه الان خودتم اذیت میشی گفتم به نظرم مرداد یا شهریور بهتر باشهبازم ...

نه دو ماه مونده دوسالش بشه

ولی همش مادرشوهرم و شوهرم میگن بگیر از پوشک 

شوهرم میگ خرج پوشک و .... حالا درک میکنم زیاده ولی خب بچه هم نباید اذیت شه

شیرخشک میخوره اونو چجوری باید بگیرم خدا خیرت بده

عزیزم بازم زوده اصلا عجله نکن

دو سالش که تموم شد شروع کن کم کم اگر روزی سه بار شیر میدی کن دو بار.

چون غذا میخوره در طول روز شاید دو یا سه بار بهش شیر میدی دیگه.اکثرا موقع خواب بهش شیر میدی که بخوابه درسته؟ سعی کن وقتی داره خوابش میگیره بهش آب بدی به جای شیر

تا چند وقت دیگه حرف زدنش که کامل تر شد 

سر شیشه شیر ببر بگو اوف شده خراب شده رفتم بازار یکی دیگ میخرم بذار از سرش بیوفته...

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
عزیزم بازم زوده اصلا عجله نکندو سالش که تموم شد شروع کن کم کم اگر روزی سه بار شیر میدی کن دو بار.چون ...

اره عزیزم معمولا روزی دو تا سه بار میخوره مخصوصا قبل خاب خودش میگ شیر 

حالا میگم به جای اینک با شیشه شیر بدم

با لیوان بدم شیرپاستوریزه بخوره بخابه میشه یا کلا باید عادتش از سرش بیوفته؟

لیوان نی دار هستش بگیر داخلش چایی بریز با نی بخوره...

اول وعده های شیر شب کم کن بعدش روز...

باهاش بازی کن خسته شه زودتر بخوابه تا بهونه شیشه نگیره

اینا تجربه های من بود امیدوارم موفق باشی🧡

اره عزیزم معمولا روزی دو تا سه بار میخوره مخصوصا قبل خاب خودش میگ شیر حالا میگم به جای اینک با شیشه ...

خیلی خوبه اگر بخوره با لیوان...

من عجله نکردم اصن 

از این صندلی جیش ها گرفتم گذاشتم گوشه خونه بهش گفتم هروقت جیش داشتی پوشکتو باز کن خودت بشین رو صندلیت می‌دیدم صندلیشو کشون کشون میاره جلو تی وی پوشکشو باز می‌کنه خوش خوشان در حال برنامه کودک دیدن جیششم می‌کنه توو صندلیش

عه چ باحال هم پی پی هم جیش رو انجام میداد؟

ن برای پیپی میترسید تا ی مدت

بعد میگفتم ببین اینجا خونه جیش و پیپیه

الان صندلیت دلش تنگ شده برا پیپی بدو برو اونجا پیپی کن

باید ی مدت وسواس بذاری کنار