2777
2789

عزیزم اصلا عجله نکن...این یه مهارته که باید اروم اروم کودکت یاد بگیره

کارهایی که خودم کردم

تابلو ستاره ها درست کردم هربار که جیشش میگفت یه ستاره میچسبوندیم به تابلو...

انواع شعر و قصه درباره جیش کردن بچه ها

استیکر بردم داخل دستشویی با بازی کردن کم کم یاد گرفت

تشویق و جایزه خریدن

البته اینم بگم من ۳ یا ۴ بار نشد از پوشک بگیرم کلا بیخیال میشدم بعد از یک یا دو ماه دوباره شروع میکردم...

صبور باش و اصلا نگو دیر شد ال شد بل شد...حرف اطرافیانم گوش نکن

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دخترمو ۲سال و ۵ماهش بود گرفتم

روز اول با همونجوری ک پوشک داشت تند تند میبردم دستشویی

روز دوم پوشک نبستم تند تند میبردم دستشویی

همشم بهش میگفتم ک خودشم احساس کرد بگه بریم

پی‌پی نمیکرد میترسید فقط تو پوشک میکرد ک اونم بردمش تو حموم اینقد نگهش داشتم نتونست خودشو نگه داره کارشو انجام داد

بعد شلنگ دادم بهش گفتم بفرستش خونشون🤕

شبا هم یبار تو خواب بیدارش میکردم

دو سه ماه دیگه برا پسرمو باید شروع کنم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

توالت فرنگی کودک هست بعضیاش موزیکاله بچه ها دوست دارن...شورت های رنگی و خوشگل بخر..

از چه شخصیت کارتونی خوشش میاد؟ مثلا عمو پورنگ بگو برات جایزه میاره اگر جیشتو بگی...

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
اها مرسیهنوز دوسالش نشده ینی همکاری میکنه یا ن به نظرت

خیلی زوده اذیتش نکن

کی بهتره از پوشک بگسرم هنوز دو سالش نشده همکاری میکنه به نظرت؟

بذار تابستون اومد کم کم شروع کن...به نظرم الان زوده

باز خودت مادرشی بتتر بچت میشناسی

هنوز دو سالش نشدع خیلی متوجه نیس به نظرت کی باید شروع کنم

من فکر کردم ۲ سال و خورده ای هست

اخه الان خودتم اذیت میشی 

گفتم به نظرم مرداد یا شهریور بهتر باشه

بازم هر جوری خودتون صلاح میدونید❤️❤️