2777
2789
عنوان

دیشب خواستگاریم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 245204 بازدید | 961 پست
من اول گفتم رسم نداریم نگو برا زنداداشش۴تیکه انداختن اینم رفت ی انگشتر گرون برام خرید بعد ک باباش با ...

طرف با این گرونی سکه ۱۱۴ سکه و سه دنگ خونه قبول کرده بعد به خاطر حالا دو‌سه تیکه وسیله بهم زده !!! بهش پیام نده خودش پیام میده احتمالا بعد چند روز ببین درد اصلیش چیه. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایی چخبره ۱۱۴تا سکه کمکم به این نتیجه دارم میرسم که دخترای ایرانی امروزی برای ازدواج گرون ترینن ال ...

باور میکنین ما ده تا سکه گفتیم بازم گفتن زیاده و قبول نکردن! خب اگر هدف گرفتن مهریه باشه اصلا الان آقایون توانایی ندارن یک سکه رو هم بدن...

دلم روشنه واست تو شب مقدسی این اتفاق افتاده مطمئن باش خواست خدا بوده خدا شاخه گلیو که ازت گرفته رو ق ...

مرسی دلم انقدر تنگه انقدر حالم خرابه ک حد نداره حتی حس میکنم دارم خفه میشن

قربونت برم مهربون اما ب حدی حالم بده ها لباس داده بودم بدوزن برا خواستگاریم داشتم میرفتم پرو کنم

عزیزم من تاهمین جا خوندم شمااول گفتین رسم نداریم بعدحرفتون روعوض کردین بهش پیام بده بگو فکرنمی کردم اذیت بشی  من با پدرم مطرح می کنم وسیله نگیرید نزار به هم بخوره چیزی نشده که درستش کن

یکی بیاد بگه نتیجه چی شداسی جواب طرف رو داد یا نهخواستگار دیگه پیغامی نداده؟تو رو خدااااااااا یکی جو ...

خودم طاقت نیاوردم زنگ زدم بهش گفت من روز اول گفته بودم اگر حرفی حدیثی تناقضی باشه من پس میکشم 

گفت تموم شدس از طرف من

خودم طاقت نیاوردم زنگ زدم بهش گفت من روز اول گفته بودم اگر حرفی حدیثی تناقضی باشه من پس میکشم گفت تم ...

ای وااای عیبی نداره قشنگم ان شاءالله  یه ازدواج خیییلی بهترداشته باشی وحوشبخت بشی به حق این روزهای عزیز 

خودم طاقت نیاوردم زنگ زدم بهش گفت من روز اول گفته بودم اگر حرفی حدیثی تناقضی باشه من پس میکشم گفت تم ...

اسی خراب کردی چرا زنگ زدی دیگه زنگ نزن بزار اون پیگیر شه خودت و خوشحال نشون بده کاری کن اون پشیمون شه

خدا میدونه ناراحت شدم برات از ته قلبم میگم

ولی همینکه همین جای کار تکلیفت معلوم شد بهتره

اگه عقد میکردین و بعدش این داستانها پیش میومد بدتر بود