2777
2789
عنوان

دیشب خواستگاریم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 245425 بازدید | 961 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من صد بار ب پدرم گفتم گوش ندادن

پدرت خواسته شخصیتت حفظ شه تو اون خانواده چرا باید بین تو و عروسی ک یسال پیش عقدش کردن فرق بزارن؟!ب حرف اینا گوش نکن اکثرا کم سن و سالن یا از عروسشون حرصی هستن

وقتی پیام دادی قلبم درد گرفته و چیزی نگفته دیگه پیام نده خودتو خانوادتو سبک نکن دختر خوب صبر کن خودش پیام میده اگر بخوادت

به نظرم پیام بده با توجه به این که ما تصمیم به ازدواج گرفته بودیم و حتی تا مرحله خرید انگشتر پیش رفتیم ، من احساس میکنم حق هر دوی ما هست که حداقل صحبت های همدیگه رو اول کامل بشنویم و بعد تصمیم بگیریم، به نظرم این بین سوتفاهم هایی پیش اومده که جدای از اینکه تصمیم برای ادامه ماجرا چی باشه حل شدنشون برای من مهمه، و درست تر اینه اگر قراره چنین رابطه ای که تا اینجا پیش رفته تموم بشه حداقل بعد از شنیدن حرف های همدیگه باشه.

اینطوری حداقل مدیون دلت نمیمونی و خیلی سرسنگین مکالمه رو شروع کردی، بعدم اگر اونم موافق بود سعی کن قرار حضوری بذاری، پیام لحن دعوا میگیره، اونجام بهش بگو اشتباه از من بود بدون هماهنگی با پدرم صحبت مهریه کردم و این چیزا،

والا اشتباه خیلی بزرگ و خاصی ام نکردی استارتر جان

به نظرم پیام بده با توجه به این که ما تصمیم به ازدواج گرفته بودیم و حتی تا مرحله خرید انگشتر پیش رفت ...

ولی حدس خودم اینه ۴ تیکه وسیله بهانس، پسرا معمولا به خاطر این چیزا ول کن ماجرا نمیشن

اینم ته ذهنت باشه ببین چیز دیگه ای هست ناراحتش کرده باشه؟

ولی حدس خودم اینه ۴ تیکه وسیله بهانس، پسرا معمولا به خاطر این چیزا ول کن ماجرا نمیشناینم ته ذهنت باش ...

نه ببین حرفای خانواده هم تاثیر داره

پسری ک ۹۰میلیون میده حلقه دنبال بهانه نمیتونه باشه احتمالا از خانواده نخ میگیره این قضیه

حالااونای که میگن بدرک چرا همش پسر مقصر هست؟ماهم خواستگاری برادرم رفتیم دوجا همین اتفاق افتاد یکجا که خودم کنسل کردم گفت مهریه تاریخ تولد  گفتم بگو بشین خونه باباش تا بزرگتر شه.خیر داداشم بود چون خدا دوستش داشت خدارشکر اون خانم هم هست داداشمم هست ماشالا یه زن داداشی گرفتیم خانم ۱۵سال عروسمونه زندگیش و ثروتش ۱۰۰برابر اون قبلیا ادبش که عالی .پس انقدر دست بالا نگیرید سن میره بالا .

نه ببین حرفای خانواده هم تاثیر دارهپسری ک ۹۰میلیون میده حلقه دنبال بهانه نمیتونه باشه احتمالا از خان ...

بازم، پسری که دختری رو بخواد گوش به خانواده نمیده معمولا

چقد مردا زرنگ ان 

همون موقع چیزی نگفته بعدا دیده برای خواستگاری تدارک دیدین خواسته بذاره تو فشار و تو رو تحت کنترل بگیره چون فک میکنه هر چی بگه نه نمیگی

مگه دوستت نداشت؟ 

مگه گریه داره دیگه. منم دیشبم با پارنترم کات کردم اصلا هم ناراحت نیستم

واقعا؟چند وقت باهم بودین؟

ولی خوبه ادم اینجوری باشه

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

عزیرم دیگه یا نباید میگفتید یا گفتید منتظر هر چیزی باشید دیگه الانم از موضعت میتونی کوتاه بیای و بگی خوب باشه نمیخواد یا اینکه بی خیالش بشی اون بنده خدا دوسه بار ازتون پرسیده