2777
2789
عنوان

دیشب خواستگاریم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 245820 بازدید | 961 پست

ایشون خیلی راحت میتونست بگه من اون وسیله هارو نمیتونم بگیرم.ولی بامهریه موافقم.شماهم قبول میکردید.جا زدن نداره.آدما باید بتونن مسائل و مشکلات را بیان کنند و حل کنند نه اینکه بزنن زیرهمه چیز.این از اوناس که باکوچکترین مسئله ای قهر و جنگ راه میندازه.شما هم باید درجواب پیامش میگفتی خوب قبول نمیکردی دیگه چرا جا زدی؟ولی حتما بیشتر فکرکن.

یه روز خوب میاد

ایشون خیلی راحت میتونست بگه من اون وسیله هارو نمیتونم بگیرم.ولی بامهریه موافقم.شماهم قبول میکردید.جا ...

دقیقا من فقط نوشتم قلبم خیلی درد گرفت فقط همبینو میتونم بگم دیگه جوابمو نداد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه وقتی پیام داده نمیایم منم جواب ندادم دیگه بهش

اتفاقا باید پیام میدادی.و بهش میگفتی چرا نخواستی حل و فصل کنیم و اگر جاییش به دلت نبود تغییر بدیم.اون هیجانی رفتار کرده و پیام داده.شایدهم تا الان پشیمون شده ازکارش.و قطعا اگر شما پیامی ندید یعنی ازخداتون بوده بهم بخوره.

یه روز خوب میاد

دقیقا من فقط نوشتم قلبم خیلی درد گرفت فقط همبینو میتونم بگم دیگه جوابمو نداد

خوب وقتی بابات گفته هر چیز واسه عروس دیگتون گرفتید واسه  دختر هم بگیرید دیگه چی بگن ؟ اونا مشکلشون این بوده اصرار نکردن که شما کمتر بگید 

فرض کن داداش خودت رفته خاستگاری همیچ خانواده که نزدیک خاستگاری حرفشون رو عوض میکنند  

موافقی؟

راستش میدونی الان چن وقتهبعده اینکه شما گفتی ما وسیله هارو نمیگیریم بعدا اومدین گفتین اینجوری اونجور ...

آدمی که سر دو تیکه وسیله خواستگاری رو بهم بزنه مرد زندگی نیست

ببین دخترم الان تو بهش بگی باشه وسیله نمیخاد هم عزت نفس خودت هم حرف خانوادت ارزشش اوردی پایین 

بنظرم خدا خواسته با این مسئله ورژن واقعی این آقا رو بشناسی 

اگه کسی چاقیتون رو مسخره کرد،اونم‌بخورید🫡😶‍🌫️

حالم خیلی بده دست خودم نیست این چرا با من اینجوری کرد ما انقد خوب بودیما ی هو ۵روز مونده ب خواستگاری ...

عزیزم بنظرم خیلی دست بالا گرفتی چه خبره صد و چهارده تا سکه و سه دونگ و چهار تیکه بزرگ منم بودم بهم برمی‌خورد یادمه سکه یک تومن بود مامانم داشت خاستگاری منو سر پنجاه تا سکه بهم میزد اونا میگفتن صدو پنجاه مامانم میگفت دویست که با وساطتت داییم مامانم قبول کرد الان واقعا برای زندگیم مهم نبود و نیست 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

ربط داره قبلا تاریخ تولد میزدن الآن نمی زنن دیگه

اون زمان هم پول ارزش خودشو داشت

10سال دیگه همین شما میگی یادش بخیر سکه فلان قدر بود 10سال پیش

الانم خیلیا سال تولد میزنن شما اطرافتون ندیدی دلیل بر....

کار شما درست نبوده ، رسما اول کار دارید سواری میگیرید! جهیزیه رو خانواده دختر میگیره ، طلا و مهریه برای خانواده پسر 

حالا اگه بابات وضع مالیش خوب نیست میتونه کمتر بگیره دیگه لزومی نداشت این حرفارو بزنید.

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
خوب وقتی بابات گفته هر چیز واسه عروس دیگتون گرفتید واسه دختر هم بگیرید دیگه چی بگن ؟ اونا مشکلشون ا ...

موافقم اما مهریه اونقدی مهم نیست ک تمام احساساتتو نسبت ب ی نفر کلا بزاری کنار