2777
2789
عنوان

تفاوت فرهنگی دقیقا یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 35 پست
خوب به درک و فهم و شعور دو طرف هم بستگی دارهیکی میبینی از لحاظ علمی و مالی بالاتره ولی آدمهای مودب و ...

خانواده بهتره اهل تحقیر نیستن

ووخانواده سطح پایین تر هم بااصالتن و چشمشون به مال کسی نیست

ولی خب بازم سخته دیگه 

حس میکنم برا ازدواج اونی که از خانواده دومیه خیلی اذیت میشه نه؟

خانواده بهتره اهل تحقیر نیستنووخانواده سطح پایین تر هم بااصالتن و چشمشون به مال کسی نیستولی خب بازم ...

احتمالا

چی بگم 

همه چی به ذات آدمهاس 

ولی مرد بالاتر باشه نظرم بهترم هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خیلی عالی توضیح دادی 👍🏻فقط ی غلط املایی کوچولو داری فرش اعلا نیس گلم عرش اعلا درسته

بله درسته😅

املاش درسته ولی اشتباه تایپی بود به خاطر کنار هم بودن عین و ف .. و ممنون عزیزم تصحیحش کردی چون اصلا متوجهش نشده بودم و معهوم کاملا عوض میشد با این اشتباهم. خیلی ممنونم ازت🤍💖

واسه ازدواج چیالبته برای خودم نیست

من اگر بودم خانواده با سطح مالی و تحصیلات بالاتر رو انتخاب می کردم آدم میتونه خودش رو بالا بکشه اما متاسفانه سطح پایین تر اگر فرهنگ غالب اون خانواده یه جور باشه آدم رو پایین می کشه من خودم تو ازدواجم ایک اشتباه رو داشتم نمی گم من خیلی خوب بودم اما ف هنگ خانواده همسرم پایین تر بود خود همسرم مرد اهل مطالعه و بسیار با اخلاقیه اما خب تهران از ۱۸ سالگی تنها زندگی کرده و این خیلی موثر بود من تنها کاری که کردم سعی کردم نذارم زیاد تحت تاثز اون خانواده و فامیل قرار بگیره با احترام بهشون مدیریت کردم و دنبال جمعهای مناسب همیشه بودم واسه معاشرت از جمع دوستانه گرفته تا گزینشی رفت و آمد کردن با اقوام  خیلی چیزا رو هم غیرمستقیم یادش دادم ولی زمان برد