2777
2789
عنوان

قیمت عرق کاسنی چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 28 پست
آره خاکشیر بخور صبح ناشتا بریز توابجوش این بهتره

برای جوش هورمونی هم جوابه؟

وَمَکَروا‌وَمَکَرَاللَّهُ‌وَاللَّهُ‌خَیرُ‌الماکِرینَ.   (یهود و دشمنان مسیح، برای نابودی او و آیینش،) نقشه کشیدند؛ و خداوند (بر حفظ او و آیینش،) چاره‌جویی کرد؛ و خداوند،بهترین چاره جویان است☝🏻 باعشق و افتخار اهل‌سنتم❤️✨

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اسم اون مارک که راضی بودی چی بود ؟

یادم نیست حقیقتا 

وَمَکَروا‌وَمَکَرَاللَّهُ‌وَاللَّهُ‌خَیرُ‌الماکِرینَ.   (یهود و دشمنان مسیح، برای نابودی او و آیینش،) نقشه کشیدند؛ و خداوند (بر حفظ او و آیینش،) چاره‌جویی کرد؛ و خداوند،بهترین چاره جویان است☝🏻 باعشق و افتخار اهل‌سنتم❤️✨

بیشتر ببینید
بله

الان خاکشیر کیلویی چنده ؟

ببخشید میپرسما از قیمتا خبر ندارم 🙃😂 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

برای جوش هورمونی هم جوابه؟

نه 

مشکلت چیه چراهورمونیه؟

تیدویید یاتنبلی تخمدان؟

من جوشام ازکم کاری تیروییدم بود 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

نه مشکلت چیه چراهورمونیه؟تیدویید یاتنبلی تخمدان؟من جوشام ازکم کاری تیروییدم بود

تیرویید کم کار دارم 

بیشتر ببینید
الان خاکشیر کیلویی چنده ؟ببخشید میپرسما از قیمتا خبر ندارم 🙃😂

🤣🤣🤣من چمیددنم قربونت 

یک کیلو ک نمیخای بخری یذره بخر چن گرم .. چون یه عالمه میشه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

🤣🤣🤣من چمیددنم قربونت یک کیلو ک نمیخای بخری یذره بخر چن گرم .. چون یه عالمه میشه

اخه میخام ۴۰ روز بخورم دیگه😑😂

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

تیرویید کم کار دارم

خب پس بهت بگم هرچقدرم خاکشیر بخوری فایده نداره🤣

فقط با نرمال شدن تیروییدت درمان میشه برو پیش ی دکتر خوب من تا قرص تیرویید روخوردم جوشام قطع شد عین خاک انگار پاشیده بودن رو صورتم جوشارو

خب پس بهت بگم هرچقدرم خاکشیر بخوری فایده نداره🤣فقط با نرمال شدن تیروییدت درمان میشه برو پیش ی دکتر ...

دارو مصرف میکنم ببین ایروبیدم کم‌کاره اما خودم بشدت لاغرررررررررررررر

بیشتر ببینید
نخور فایده نداره

خودت گفتی خوبه که 

چرا نظرت عوض شد یهو 😑

دارو مصرف میکنم ببین ایروبیدم کم‌کاره اما خودم بشدت لاغرررررررررررررر

چن وقته دارومصرف میکنی؟هنونرمال نشده؟

عددش چن بود وقتی فهمیدی الان چن شده 

من ۱۰ بود الان ۲ با دارو البته.. چون باردارم گفتن باید برسونیمش به ۲ عددشو

خودت گفتی خوبه که چرا نظرت عوض شد یهو 😑

گوش نمیدیا گفتم اگه جوشات هورمونیه ن کاسنی اثر میکنه ن خاکشیر 

تیروییدتو نرمال کن خوب میشه