2777
2789

واقعا راست میگم این برنامه شوک میزارن بد، میگن از مواد ،از حالی که بعد مواد کشیدن دارن میگن مثل اسگولا

بیشتر دوس دارم تجربه کنم 

دوس دارم تو حال خودم نباشم فکر نکنم تو فضا صید کنم..

یه همچین حالتی 

خیلی فشار روم از نظر روحی  دوس ندارم فکر کنم 

حوصله نصیحت ندارم میدونم مواد کشیدن بد من خودم متنفرم وابسته به چیزی بشم  

از عواقبشم میترسم دوس دارم ولی تجربه کنم ...

تجربه مواد داشتین گل .. هرچی 

خجالتم نمیکشم نظرم خب 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه مدت گیر داده بودم به گل شدید

حالا لبم به سیگار و قلیون نخورده ها

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

من یه مدت گیر داده بودم به گل شدیدحالا لبم به سیگار و قلیون نخورده ها

منم دوس داشتم 

ولی دیدم یکی تعریف می کنه یکی بد میگه تناقص داره اصلا خوب بدش خوشم نیومد 

میدونی مواد مثل چیه مثل این که ی دشت پر از گله و بوی خوش و ناب و وسوسه ی رفتن داخلش داری مستش میشی وقتی واردش شدی زیرش ی چاه عمیق پر ا نیزه و اتی‌ه که پرت میشی داخلش و نابود میشه قلبت تیکه تیکه میشه از عواقب کار بترس

منم دوس داشتم ولی دیدم یکی تعریف می کنه یکی بد میگه تناقص داره اصلا خوب بدش خوشم نیومد

دیگه وقتی یه بار بکشی نمیتونی ول کنی

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

من بخاطر فشار شدیدی که رو بود واسه اینکه فکر نکنم به مشروب پناه بردم معتاد الکل شدم سه روز یهو خواب بودم شب و روز مشروب میخوردم ۷ صبح سه نصفه شب ۶ عصر افسردگی شدید گرفتم بیشتر حالم وخیم شد 

کشیدی یعنی؟چه حالی بود

نه نذاشتن