2777
2789
عنوان

دلم میخواد مواد مخدر تجربه کنم چمه😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 34 پست
میدونی مواد مثل چیه مثل این که ی دشت پر از گله و بوی خوش و ناب و وسوسه ی رفتن داخلش داری مستش میشی و ...

میدونم بابا 

کلی میگم میدونی حالشو دوس دارم 

کاش وابستگی نداشتم 

منظورم تو حال خودت نباشی حس خوبیه چند دقیقه از خودت دور میشی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

24 خوشم نمیاد از دود قلیون میکشم میدونی منظورم اینکه یجوری باشه تو حال خودت نباشی به هیچی فک نکنی

اها 

ببین مواد خوب نیست چون اونجوری ک فک میکنی نیست من گل تجربه کردم

اما مشروب خوبه حال میده

من بخاطر فشار شدیدی که رو بود واسه اینکه فکر نکنم به مشروب پناه بردم معتاد الکل شدم سه روز یهو خواب ...

همون دیگه از وابستگی متفرم 

الان وابسته قلیون شده بودم 

الان دیگه نمیکشم که دلم بخواد 

ولی هیچ وقت سمت گل نرو ،قشنگ قابلیتای پنهان مشکلات روانی رو میریزه بیرون 🥴

بعضی وقتا این چیزا میزنه به سر آدمی ،بعد یه مدتم از سرت میفته 

من یه مدت قفلی زده بودم رو سیگار 😂آخرشم نکشیدم ...از چشمام به مرور افتاد همه چیز 

در فضا سیر کردن نه صید کردن

ما هم حوصله ی نصحیت کردن و صرف انرژی نداریم خو برو مصرف کن هرچی دلت می‌خواد 

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.... تقریبا هیج پاسخی رو نگاه نمیکنم فقط نظرم رو مینویسم و عبور میکنم... 

بیشتر ببینید
خب سنت کمه تجربه میخای بکنی

میخوای درسته نه میخای 

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.... تقریبا هیج پاسخی رو نگاه نمیکنم فقط نظرم رو مینویسم و عبور میکنم... 

بیشتر ببینید

معجون بیرجندی خوردم خیلی باحال بود نمیدونم مخدره یانه

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بیشتر ببینید

کلا یه بار ماشروم زدم دوسال پیش 

هنوزم ک هنوزه عین سگ پشیمونم هیچوقت سمتش نرو

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

عزیزم خیلی ها دوست دارن تجربه کنن

اگه حس خوب نمیداد که انقدر طرفدار نداشت 

ولی خب فقط کافیه بیمارستان بخش اعتیاد و مسمومیتش بری تا ببینی چقدر افتضاحه عواقبش

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜