2777
2789
عنوان

تفاوت فرهنگی دقیقا یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 35 پست
نه اونی که تو میگی تفاوت دین و تفاوت تحصیلیه. تفاوت فرهنگ مثلا فرض کن یکی ایرانیه یکی مثلا نروژی.. ا ...

نه ببین مثلا یه خانواده خیلی رفتار متشخصی دارن ادمای محترمی هستن و در عین خاکی بودن باکلاسن 

و از نظر تحصیلی و شغلی بالاترن

خانواده دیگه تحصیلات پایینتری دارن و شغلی هم پایین ترن رفتارشون هم عادیه خیلی سطح بالا رفتار نمیکنن منظورم اینه باکلاس و ...نیستن اصلا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ببین مثلا یه خانواده خیلی رفتار متشخصی دارن ادمای محترمی هستن و در عین خاکی بودن باکلاسن و از نظر ...

آدمی که تحصیلات بالایی داره نمیتونه لزوما متشخص باشه و برعکس. به خاطر همین تفاوت تحصیلی رو باید از تفاوت فرهنگ یه چیز جدا بدونیم. یکی میتونه صرفا به خاطر تجاربش تو زندگی یا مطالعات غیرآکادمیکش متشخص و رسمی صحبت کنه.. برای همین اینا ربطی به هم ندارن.

اما بقیه مواردی که گفتی که یعنی یه خونواده ای خیلی عصاقورت داده و رسمی هستن اما خونواده دیگه معمولی و خاکی... بله این تفاوت فرهنگیه. 

بله همه گفتن دوخط اول تفاوت اعتقادیه نه فرهنگ

اعتقادات مذهبی جزو فرهنگ هم محسوب میشن 

چون اونا تاثیر میذارن توی فرهنگ 

الان مثلا دین باعث شده ما برامون عادی نباشه یه خانمی با بیکینی توی ساحل ببینیم 

ولی الان بری اروپا براشون خیلی عادیه این موضوع 

خب این کم کم وارد فرهنگ ما شده 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

نوع رسم و رسومات 

نوع رفتو آمدا 

نوع برخوردا 

نوع پوشش

نوع رفتارا 

نوع نگاه ها 

هرچیزی شامل فرهنگ میشه 

باور کنید 

و اینکه دونفر از دوتا فرهنگ متفاوت اگه خودشون با هم کنار بیان اطرافیان نمیان

اولی که اعتقادات دینی و مذهبی هست.

فرهنگی بر گفته از آداب و رسوم اجتماعی هست و عادات یعنی نوع برخورد میزان رفت و آمدهای خانوادگی   .. گرایش به جنسیت خاص فرزند و تعداد اونها .. نگرش به زنها آزادیشون ... نگرش به تحصیلات ... 

و اینکه سطح مالی افراد معمولا خیلی رو فرهنگ اون خانواده تاثیر میذاره چون با ارتقای سطح مالی محل زندگی عمدتا عوض میشه و حتی مناطق بالا و پایین یک شهر فرهنگهای مختلفی دارن 

اعتقادات مذهبی جزو فرهنگ هم محسوب میشن چون اونا تاثیر میذارن توی فرهنگ الان مثلا دین باعث شده ما برا ...

بله همینه فکر کنم بخش اعتقادی یه جزئی از فرهنگه

ممنون

نه اونی که تو میگی تفاوت دین و تفاوت تحصیلیه. تفاوت فرهنگ مثلا فرض کن یکی ایرانیه یکی مثلا نروژی.. ا ...

عزیزم خیلی عالی توضیح دادی 👍🏻

فقط ی غلط املایی کوچولو داری فرش اعلا نیس گلم 

عرش اعلا درسته 

اولی که اعتقادات دینی و مذهبی هست.فرهنگی بر گفته از آداب و رسوم اجتماعی هست و عادات یعنی نوع برخورد ...

بله اون خانواده بهتره کلا مالی هم خیلی بهترن مثلا اونا شمال شهر خانواده دومیه جنوب شهر 

البته خانواده دوم هم خانواده باابرویی هستن در کل

نوع رسم و رسومات نوع رفتو آمدا نوع برخوردا نوع پوششنوع رفتارا نوع نگاه ها هرچیزی شامل فرهنگ میشه باو ...

ببین از نظر اعتقادی اینا شبیهن

ولی یکیشون مالی و تحصیلی خیلی بالاتره و خب طبیعتا نوع رفتار و صحبتشون هم رسمی تره

بله اون خانواده بهتره کلا مالی هم خیلی بهترن مثلا اونا شمال شهر خانواده دومیه جنوب شهر البته خانواده ...

بله من خودم پدرم آدم متشخص و با آبرویی بودن اما خب محل زندگیمون متوسط به پایین بود وقتی رفتم دانشگاه همکلاسیام رو دیدم از مناطق بالاتر متوجه تفاوت فرهنگها شدم واقعا خیلی خیلی زیاد بود تفاوتهامون باورها و رفتارهاشون نگرششون به همه مسائل و معاشرت با افرادی که فرهنگ بهتری دارن از ما آدمهای بهتری میسازه حالا من بیشتر وضع مالی در کنار تحصیلات به نظرم فرهنگ بهتر رو موجب میشه نه صرف پول 

خب رفتار و...مگه نشون دهنده فرهنگشون نیستاگه اینایی که گفته فرهنگ نیست پس فرهنگ چه چیزایی رو شامل می ...

خب به فرهنگم بستگی داره ولی ممکنه مثلا تو یک خانواده یکی باشه سرش تو لاک خودش باشه یکی نه تو کار بقیه دخالت کنه ...فرهنگ یعنی یچیزی که شامل همه اون جامعه بشه

ببین از نظر اعتقادی اینا شبیهنولی یکیشون مالی و تحصیلی خیلی بالاتره و خب طبیعتا نوع رفتار و صحبتشون ...

خوب به درک و فهم و شعور دو طرف هم بستگی داره

یکی میبینی از لحاظ علمی و مالی بالاتره ولی آدمهای مودب و مهربون و فهمیده ای هستن 

یکی دیگه میبینی با سطح بالاتر ولی اخلاق خاصی دارن و خودشونو همیشه بالا میبیننو دیگران رو خورد و تحقیر میکنن 

یکی رو میبینی سطح سواد و اقتصاد پایینی داره ولی پر تلاش و شاد و با شعور و با اصالته و چشم به دست کسی نداره 

یکی هم با سطح پایین ولی بخاطر عقده هاش همیشه تو فکر خراب کردن و پایین آوردن دیگریه 

نسخه یه جور نمیشه پیچید هرکس یه جوری با یه شرایطی بزرگ شده یا ذاتش یه جوریه