2777
2789
عنوان

عذاب وجدان بعد سقط دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 34 پست
اگ بد بود خودشون مجوز سقط نمیدادن با امینو سنتز فهمیدی مشکلات دیگش چی بود

ن انومالی.اخرین فرصتم بود برای سقط یکروز مونده بود تا 19هفته.اگ19میسد مجوزنمیدادن.گردن خمیده معده کوچک مشکلاتی قلبی شکاف لب دوطرفه پاچنبری و...کلا هرخط سونو رو ک مخوندم همش مشکل بود .همه عضاش

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چرا آن تی همش خوب بود .فقط زده بود احتمال انومالی فیشیال.ولی انومالی خیلی مشکلات داشت.شکاف لب دوطرفه ...

همون احتمالی که داده بودن دیگه نشون دهنده همه چیز بود .اصلا عذاب وجدان نداشته باش ببین تصور کن میتونستی یه فرشته رو بدنیا بیاری که تو دستات عذاب کشیدنشو ببینی .قطعا نه .پس کاری که کردی بهترین کار در حقش بوده

ن انومالی.اخرین فرصتم بود برای سقط یکروز مونده بود تا 19هفته.اگ19میسد مجوزنمیدادن.گردن خمیده معده کو ...

اهان مورد اینجوری زیاد شنیدم دیگه دیر فهمیدن و نتونستن سقط قانونی و شرعی کنن یا غیرقانونی سقط کردن ک خب چون بعد ۵ ماهگی بوده مشکل اخلاقی داشت قبل اون اکیه

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
ن انومالی.اخرین فرصتم بود برای سقط یکروز مونده بود تا 19هفته.اگ19میسد مجوزنمیدادن.گردن خمیده معده کو ...

بعدشم ی سونو دیگه می فرستن بازم مجوز می دن 

۲۲ هفته هم سقط داشتیم با مجوز قانونی

من به شما حق می دم که ناراحتی ..تکون می خورده قلب داشته 

اصلا نمی دونم درسته سقط کردن این بچه ها یا نه 

ولی چیزایی ک تو آنومالی دیده شده نشون می ده بچه احتمالا نمی تونست خیلی زنده بمونه شکاف کام با مشکلات معده ..دیگه شیرخوردن سخت می شه

امیدوارم خدا همراه قلبت باشه بهت آرامش بده

چند روز پیش یه مستند نشون میداد یه خانومه رو که با وجود اینکه دکترا گفته بودن بچه مجاری ادراری و مقعد نداره بچه رو سقط نکرده بود.داشت با یه سرنگ از سوراخی که تو شکم بچه ایجاد کرده بودن ادرار و مدفوع رو بیرون میکشید بچه بیچاره هر بار که این این کارو میکرد از درد وگریه کبود میشد مادره به پهنای صورت اشک میریخت میگفت کاش سقطش کرده بودم و به حرف دکترا گوش میدادم تا اینقد دوتامون عذاب نکشیم

خداوند ارحم الراحمینه،ان شاالله که کارتون درست بوده.از لحاظ شرعی فکر کنم باید دیه بدین،اینکار رو انجام بدین حتما.   حتما حتما پیش خدا توبه کنید،نه از  لحاظ اینکه خدایی نکرده گناه کرده باشید از این نظر  که توبه و استغفار روح خود انسان رو آروم و سبک میکنه .کسی غیر از خدا مرهم درد نیست،به خودش پناه ببر،دلت گرم میشه.اگرم میتونی اینجا درموردش صحبت نکنید شاید خدایی نکرده کسی چیزی بگه اذیت بشید.الان روحیه تون خیلی بهم ریخته و حساسه،اتفاق سنگینیه.ان شاالله خدا توبهترین زمان بهتون فرزندان سالم و صالح میده،جبران میکنه برات.