2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حس خفگی دارم 

نفس نفس میزنم 

قلبم انگار تو گوشم میزنه 

حس ترس شدیدی دارم 

حالت تهوع میگیرم 

سر درد و سرگیجه می‌گیرم 

کل شب رو از ترسم نخوابیدم با این که سر درد دارم 

چون پانیک شده بودم می‌ترسیدم تو خواب بیاد سراغم 

بدترین وقتش وقتیه که تو خواب میاد سراغت 

یبار تو خواب پانیک شدم حتی بعد از تموم شدنش دندونام محکم به هم میخورد مامانم وحشت کرده بود 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

من هر خبر هیجانی بشنوم به شدت توش قلب و‌ گر میگیرم و دستام چنان می‌لرزه که هر چی تو دستم باشه مثل لیوان و شیشه میفته میشکنه

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊

حس مرگ هم داری و اینکه کابوسم میبینی؟

آره 

کابوس یه مدت خیلیییی زیاد می‌دیدم با قرص های اعصاب کمتر شد 

بدترین پانیک ، پانیک تو جمع و پانیک تو خوابه 

که هر دو تاش برای من پیش اومده متاسفانه 

آره کابوس یه مدت خیلیییی زیاد می‌دیدم با قرص های اعصاب کمتر شد

من فرص نمیخورم دوماهی هست هر روز دارم بدتر میشم خفگی و حس مرگ انقدر زیاد شده که هر ثانیه حسش میکنم بنظرت طبیعیه بخاطر پنیک اینجوریم؟

من فرص نمیخورم دوماهی هست هر روز دارم بدتر میشم خفگی و حس مرگ انقدر زیاد شده که هر ثانیه حسش میکنم ب ...

بله 

من روزی نبود پانیک نشم با قرصا یه مدت قطع شد دوباره برگشته البته نه مثل قبل