2777
2789
عنوان

شوهر بداخلاق و زور گو

548 بازدید | 20 پست

سلام . متاسفانه شوهرم اکثر مواقع بهم زور میگه . اینکه خانوادشو دعوت کنم ، غذا بپزم ببرم خونه مامانش . هرکار که خواهرش میگه انجام بدم . بیشتر وقتا اعصاب نداره حوصله نداره وقتی میخواد بخوابه باید همه ساکت باشن هیچ صدایی نیاد . تو مناسبت ها هم که اصلا کادو نمیده هیچی حتی تبریکم نمیگه . یک ساله ازدواج کردیم به نظر شما اینا طبیعی هست؟ خیر سرش منو دوست داره ولی اگه دوستم داشت بهم احترام می زاشت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه هفته خودتو بزن به مریضی ببین به مادرشم میگه برات غذا درست کنه . بعد که از اون حالت در اومدی دفعه بعدش که گفت غذا درست کن بگو مگه من داشتم میمردم مادر و خواهرت یه لیوان اب دستم دادن من دیگه درست نمیکنم و واقعا نکن چرا از اول عادت میدین اخه نه گفتن و بلد باشین خدمتکار که نگرفتن . 

اینا نشون میده دوستت نداره و ارزش قائل نیست تا دوست داشتن....

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

مال من مادرش فوت شده،اما مثل سگگگ هزار برابر خواهرشو دوسداره،نکبته آشغال

یه بار عمه پیرش رو میبره دکتر شب میخواست بیارش از بیمارستان خونه ما که بهش گفتم نیار ببرش خونه خودش . بخدا ولش که میکنی سوارت میشه

یه بار عمه پیرش رو میبره دکتر شب میخواست بیارش از بیمارستان خونه ما که بهش گفتم نیار ببرش خونه خودش ...

نه بابا بهش رو نده من اگه رو میدادم میخاست ننه شو هرهفته بیاره سرمن البته فامیلای منم احترام میزاره از حق نگذریم

یه بار عمه پیرش رو میبره دکتر شب میخواست بیارش از بیمارستان خونه ما که بهش گفتم نیار ببرش خونه خودش ...

حالا نمیدونم اینای ک شوهراشون یه تار موشونو با دنیا عوض نمیکنن چه رمز موفقیتی دارن🫠

به امید فردایی روشن🌱