2777
2789
عنوان

دوست باردارم و مادر شوهر بی عقلش

243 بازدید | 9 پست

من خودم کم غمو و غصه دارم بعضی اواقات دوستام میان پیشم درد دل میکنن بیشتر عصبی میشم 

دوستم باردار هست 

گفت رفتیم خونه پدر شوهرم گفت گشنم بود ولی روم نشد بگم مگه بهم غذا میدین گفت نشسته بودم  روی مبل 

گفت شنیدیم پدر شوهرم به مادر شوهرم گفت یه چیزی بده به فلانی بخوره گفت مادر شوهرم گفت ولم کن جن خورد ازش بدم میاد و یه سری حرف دیگه که واقعا دلم نمیخواد بگم 

وقتی شنیدم دلم براش سوخت اخه زن باردار 

مامان خودم میگه نماز نخونی ولی زن باردار بهش کمک کن خدا کمکت میکنه 

بعد یکی دو ساعت پیش پیامش دادم حالش پرسیدم گفت دارم گریه میکنم 

گفت خیلی حالم بده 

گفت از اشتها کلا رفتم 

گفت یه کمی ارومش کردم .ولی دلم سوخت .خدایی هوایی زن باردار دار داشته باشید اینا خودشون حساس میشن ولی گناه دارن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کار اون زن ک جای دفاع ندارع 

ولی زن باردار رو آدم افلیج و مظلوم بی زبان بدون درک و آوا نبینید دوره صبر و تحمل و وتوقع از بقیه ب سر اومده 

تو هم حالت  خوب نیست سعی کن حالت رو با گذراندن وقت ب خوشی و خنده و دور شدن از این مدل انرژی منفی ها خوب کنی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
کار اون زن ک جای دفاع ندارع ولی زن باردار رو آدم افلیج و مظلوم بی زبان بدون درک و آوا نبینید دوره صب ...

ببین میدونم واقعا 

ولی خب حالا یواش میگفت این نشنوه 

دلم براش سوخت گفت بوی خورشت میومد دلم خواست 

ببین میدونم واقعا ولی خب حالا یواش میگفت این نشنوه دلم براش سوخت گفت بوی خورشت میومد دلم خواست

درک نمیکنم 

بو و مزه و...

چون آلان اراده کنه آدم نیم ساعت بعد خورشت دم در خونشه 

اینو منی میگم ک سه تا زایمان داشتم 

شاید هم من درکم نمیاد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید