2777
2789

سلام دوستان این داستانی که میزارم برای بنده نیست و مشکل یکی از دوستانم هست راهی به مشاوره و... نداره و میخواد شما عزیزان باهمفکری کمکش کنید و داستان کاملا واقعی هستش دوست بنده یک دختردایی داره که پدرش معتاده و اواره کوچه خیابون هست چندین بارم ترکش دادن ترک نکرده مادرشم زن سالمی نبود  با رلش فرار کرد این دختره میمونه پیش پدربزرگ مادربزرگ پدریش و بعد فوت اونا میرسه به عمش و حالا با مادر همین دوستم که عمش هست زندگی میکنه خلاصه براتون بگم این دخترخانم الان ۲۰خورده ای سالشه و ۳ساله با عمش زندگی میکنه دوستم میگه کاملا رفتار زننده داره جلو شوهرعمش خم میشه بی ادب هست بچه هاشونو کتک میزنه و کلا مورد اخلاقی داره یجورایی انگار تنش میخاره یه عمو هم داره که قبول نمیکنه این بمونه پیشش میخاستن اینو بفرستن پیش یکی از فامیلا چون مامانش میگه زندگیمونو بهم ریخته و جن....دس چاره ایم نداریم ۳سال براش مادرش کردم دیگ نمیتونم از پسش بربیام بیچاره خودشم سرطان داره... میخاستن بفرستنش که شوهر عمش میگه گناه داره مسئولیتش با ماست و نمیزاره این دخترداییه از خونشون بره حالا دوستم و مادرش میگن چیکار کنیم با یه نقشه اینو بفرستیم بره چون شوهرعمه اصلا ادم منطقی نیست و هیچیم قبول نمیکنه چیکار کنن دوستان؟ این دختره یدونه خواستگارم نداره 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دلم براش سوخت

منم اول فکر میکردم دختره بیچارس ولی وقتی طرز کاراش رو دیدم تاسف خوردم به شدت بی ادب گستاخ و حرکات خیلی زشتی داره که اصلا دختر خوب اینجور نمیکنه

خب مشخصه با این اوضاع آدم سالمی از آب درنمیاد

یوسف پیامبرم اگه تو همچین خونواده ای به دنیا نیومد بدتر از این میشد 

دختر خانوم هم سنش بالای ۱۸ اس 

سهم الارثی چیزی ندارم با همین راهیش کنن بره ؟

حتمااااا خوده شوهر عمهه ریگی به کفششه که دختره جرعت هرکاری رو داره

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

خب مشخصه با این اوضاع آدم سالمی از آب درنمیادیوسف پیامبرم اگه تو همچین خونواده ای به دنیا نیومد بدتر ...

نه چیزی نداره

دختره واقعا مشکل داره مشکل اخلاقی به شدت کاراش زشته و عین ادمای سالم نیست

بچه نیست که ، هر چند ذات بد درست شدنی نیست ...

بفرستنش سر کاری جایی ، بیرون عقده هاشو خالی کنه ، برای خواب بیاد خونه عمش ...

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

حتمااااا خوده شوهر عمهه ریگی به کفششه که دختره جرعت هرکاری رو داره

اولا چیزش نمیگفت فکر میکرد دختره گناه داره ولی بعد که کاراشو دید دعواش میکنه اما فایده نداره کلا ادم خیر هست زیاد تو کار خیره همش میگه خب ولش کنیم بدتر میشه کسیم نداره از اینورم زندگیشونو خراب کرده

بچه نیست که ، هر چند ذات بد درست شدنی نیست ...بفرستنش سر کاری جایی ، بیرون عقده هاشو خالی کنه ، برای ...

خانوادشون جوری هست که راضی به کار نمیشن چون یبارم فرستادنش با دوست پسرش برمیگشت دم خونه ابروریزی شد دیگ نفرستادن