2777
2789
عنوان

دختردایی اویزون و دایی معتاد لطفا بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 56 پست
اولا چیزش نمیگفت فکر میکرد دختره گناه داره ولی بعد که کاراشو دید دعواش میکنه اما فایده نداره کلا ادم ...

خب وقتی لنگه مامانشه بره پیشه مامانش زندگی کنه

یا اگر ارثی چیزی داره خونه بگیرا

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

خانوادشون جوری هست که راضی به کار نمیشن چون یبارم فرستادنش با دوست پسرش برمیگشت دم خونه ابروریزی شد ...

یاخدااا

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه کار براش جور کنید که از صبح تا شب سر کار باشه . تواستگار نداره خواستگار براش جور کنید . مهریه ی ک ...

چندین بار به بقیه معرفی کردن هرکسی میبینش قبول نمیکنه

نه چیزی ندارهدختره واقعا مشکل داره مشکل اخلاقی به شدت کاراش زشته و عین ادمای سالم نیست

خب میگم دیگه 

شرایط نرمالی نداشته که بخواد نرمال باشه 

پدر معتاد،مادر خیانتکار و ولش کرده ،از این دست به اون دست چرخیده و کسی نمی خوادش 

خب آدم اگه همچین شرایطی داشته باشه از این بهتر در نمیاد 

چون سنش بالای ۱۸ هستش نیاز به قیم نداره و میتونن ولش کنن ولی خب از لحاظ وجدانی کار درستی نیست 

اگه توانایی مالی دارن یه خونه ای چیزی براش بگیرن زندگیشو جدا کنن 

خب میگم دیگه شرایط نرمالی نداشته که بخواد نرمال باشه پدر معتاد،مادر خیانتکار و ولش کرده ،از این دست ...

نه توان مالیشو ندارن یکی از زندایی های پدرش راضی شده اینو قبول کنه ولی شوهرعمه میگه کار وجدانی نیست

چجوری راضیش کنن

بیچاره عمه دوستم سرطان داره از پس این برنمیاد 😔😔😔

آخی ، ایشالا خدا به راه راست هدایتش کنه...

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

چندین بار به بقیه معرفی کردن هرکسی میبینش قبول نمیکنه

بدبختی اینه که آدم خودشو میزاره جای این آدم دلش نمیاد پیشنهاد بدی در موردش بده . مثلا بگه به زور شوهرش بدید یا از خونه بندازیدش بیرون . من فقط میتونم پیشنهاد بدم نماز شب بخونید بلکه خدا معجزه ای کنه . 

نه توان مالیشو ندارن یکی از زندایی های پدرش راضی شده اینو قبول کنه ولی شوهرعمه میگه کار وجدانی نیستچ ...

خب بگید قرار نیست که ولش کنیم 

یه نفر دیگه پیدا شده شاید اون بیشتر بهش محبت کنه از این وضعیت دربیاد 

یه همچین چیزایی بگن دیگه 

بدبختی اینه که آدم خودشو میزاره جای این آدم دلش نمیاد پیشنهاد بدی در موردش بده . مثلا بگه به زور شوه ...

بیچاره ها هرشب میخونن خیلی دوستم دختر دلسوز و مادرشم زحمت کش هست انقد همین دوستمو کتک زده دختره😔😔