2777
2789
عنوان

دختردایی اویزون و دایی معتاد لطفا بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 56 پست
این حرفا سرش نمیشه😒

به نظرم شوهر عمه یه ریگی به کفششه 

چون این همه اصرار به بهانه وجدانی نبودن یکم عجیبه 

تازه میگید عمه هم سرطان داره و توی این شرایط باید به فکر آرامش و بهبود زن خودش باشه 

وقتی میبینم خانومه اینقدر حرص میخوره این همه اصرارش برای چیه ؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

به شوهر عمه چه ربطی داره که دنبال راه حل برای راضی کردنش هستید

چه جور خیری هستش که راضی نیست دختره بره پیش داییش که محرمه و اصرار داره دختر نامحرم خونش بمونه

دایه مهربانتر از مادر شده

نیازی نیست راضیش کنید بگید به تو ربطی نداره دخالت نکن

به شوهر عمه چه ربطی داره که دنبال راه حل برای راضی کردنش هستیدچه جور خیری هستش که راضی نیست دختره بر ...

این شوهرعمه کلا چون خرجشون رو میداده ومیده فکر میکنه تو هرچیزی میتونه دخالت کنه عصبی و بد قلق هم هست زیاد روحیه خیری داره قبل اینم ۳تا پسر بزرگ کرده

در نظر بگیرید اینوچون میگید مشکل اخلاقی داره و طبیعی نیست بعدم بالاخره مرداد با زنا متفاوتند و این ش ...

یا میره پیش زندایی پدرش یا میره پیش عموش که مجرده برای عموش راضی نیست میگه خوبیت نداره

یا میره پیش زندایی پدرش یا میره پیش عموش که مجرده برای عموش راضی نیست میگه خوبیت نداره

خوبین وقتی ندارن که دختر نامحرم که از لحاظ اخلاقی عادی نیست توی خونشون مونده درحالی که زنش یه مریضی سخت داره 

خوبین وقتی ندارن که دختر نامحرم که از لحاظ اخلاقی عادی نیست توی خونشون مونده درحالی که زنش یه مریضی ...

اخ گل گفتی😔زنه بیچاره زورش به این مرد نمیرسه نمیدونه چیکار کنه

نه توان مالیشو ندارن یکی از زندایی های پدرش راضی شده اینو قبول کنه ولی شوهرعمه میگه کار وجدانی نیستچ ...

به نظرم من شوهر عمه عجیبه،بهونه الکی میاره

چون هرچی باشه نامحرمه،دختره پیش داییش راحت تره

دایی غیرتش رو خواهرزاده زیاده ،مثل یه پدر رفتار میکنه و درستش میکنه

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،