2777
2789
عنوان

نرقتن افطاری خونه فامیل شوعر

247 بازدید | 16 پست

شوعر من ددرمادرشو از دست داده بچگی ...و بسیار بی قرهنگه...دیشب داشتسم میرفتیم خونه عموش...ساعتای۸ونیم...گف بذار زنگ بزنم حونه خالم بگم ما میایم.گفتم میخای علافشون کنی از الان که ده شب بری؟!خب از خونه عموت اومدی بیرون زنگ بزن‌‌...شرو کزد داد زدن.زدن تو صورتش.زدن تو فرمون که تو همیشه عقل کلی فلانی.من نفهمم....کلیییی داد زد.فک کنین باپجوذ بچم.یچه ی یسالع که از ترس چسبیده بود بهم...ذیگه کلی زر زد و منم یهو شرو کرذم جیغ زدن جذوابادشو یکی کرذم تا خفه شد...همون دیشب عمش افطار دعوتموم کزده برای فردا شب....الان بهم گف عمه دعوامون کرده گفتم نمیایم...منم هیچی نگفتم.همون بهتر کع چشمم به این عوضیا نیفته.کارخوبی میکنم که نریم نه؟بااینکه همه چیو از چشم من میبینن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بنظرم همسرت کار درستی که زود تر زنگ زده ی دو سه ساعت آماده بودن اتفاقا بهتره شاید وسایل پذیرایی میخواد حاضر کنه شاید میخواد یچیزی عیدی بده باید بخره شاید قرار بوده مهمونی بره خب زود تر کنسل میکنه 

بنظرم همسرت حق داره 

من خودمم جایی برم از غروب خبر میدم 

خب زنگ میزد که بد نبود ما خودمون بخوایم جایی بریم از دو سه ساعت قبل زنگ میزنیم که طرف اگه خونش نامرتبه مرتب کنه اگه کاری داره انجام بده معذب نشه کسی هم بخواد بیاد خونمون زنگ نزنه میگیم چقدر بیشعوره