2777
2789
عنوان

یکی میاد حرف بزنیم من حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 31 پست
داغونم:) داغووونتوی سن ۱۷ سالگی دارم طلاق میگیرمدیگه تا تهش ببین چقدر حالم بده

انشالله ک خیره. هنوز سنی نداری.  یه دورانه میگذره.. روحیه ت رو حفظ کن. برات صلوات فرستادم

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

داغونم:) داغووونتوی سن ۱۷ سالگی دارم طلاق میگیرمدیگه تا تهش ببین چقدر حالم بده

🫂عزیزم..

چرا دلیلش چیه هیچ امیدی نیست ینی؟

دارم کاراشو انجام میدم 🕊🤍به زودی صدای موفقیتم دنیا رو برمیداره

چرا عزیزم..حرف بزن

شوهرم کاری کرد خودم ولش کنم،  با اینکه خیلییی دوسش داشتم

اما بعد که رفتم دیگه حتی یه بارم نیومد واسه آشتی:)  رسما داغونم کرد،  جوری رفتار کرد که انگار هیچ ارزشی واسش نداشتم

با اینکه همه بهم میگن من از هر لحاظ ازش سر ترم حتی 

من این چیزا برام مهم نیست بخدا،  میخوام بگم مشکلی نداشتم ک بخواد اینطوری رفتار کنه باهام 

فقط میدونم یه روانی بود که منم روانی کرد

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
بیشتر ببینید
شوهرم کاری کرد خودم ولش کنم، با اینکه خیلییی دوسش داشتماما بعد که رفتم دیگه حتی یه بارم نیومد واسه ...

عزیزم نمیخوام کلیشه امید بهت بدم معلومه تو دوره ی سختی هستی درکت میکنم...اما به امضات که نگاه کردم فهمیدم چقدر برخلاف سنت دختر کامل و عاقلی هستی...برو جلو نترس .صبح قشنگی دراتظارتع

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
عزیزم نمیخوام کلیشه امید بهت بدم معلومه تو دوره ی سختی هستی درکت میکنم...اما به امضات که نگاه کردم ف ...

مرسی فداتشم

انگیزم صفر شده نمیدونم چیکار کنم

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
بیشتر ببینید
انشالله ک خیره. هنوز سنی نداری. یه دورانه میگذره.. روحیه ت رو حفظ کن. برات صلوات فرستادم

ممنونم ازت❤✨🥲

بیشتر ببینید
🫂عزیزم..چرا دلیلش چیه هیچ امیدی نیست ینی؟

نه باید طلاق بگیرم،  چون اون خیلی روانیه خیلییی:) 

بیشتر ببینید
چرا طلاق کی ازدواج کردی مگه چیشده

یک سال پیش ازدواج کردم

پسره یه جوری روانی بود میخواست بکشه منو

ولی منه احمق هنوز دوسش دارم

بیشتر ببینید
بسپار به بالایی❤️ دیدی شبی که صبح نشه؟

صبح میشه میدونم:) 

بیشتر ببینید
یک سال پیش ازدواج کردمپسره یه جوری روانی بود میخواست بکشه منوولی منه احمق هنوز دوسش دارم

اگه میتونی الان طلاق بگیری بهتره بگیری نگاه به سنت و مهر طلاق نکن بعضی موقع ها یه مدت ،سختی کشیدن بهتر از یه عمر سختی کشیدنه تازه با چند تا بچه

یک سال پیش ازدواج کردمپسره یه جوری روانی بود میخواست بکشه منوولی منه احمق هنوز دوسش دارم

امیدوارم موفق بشی این مدت رو سریع بگذرونی و آینده ی خوب و روشنی رو برات آرزو میکنم♥️