2777
2789
اگه بخاطر بچم نبود یه کاری دست خودم میدادم

عزیزدلم این حرفا چیه،شما الان مادری یکم خویشتن داری کن، صبور باش بزار اوضاع آروم بشه

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزدلم این حرفا چیه،شما الان مادری یکم خویشتن داری کن، صبور باش بزار اوضاع آروم بشه

از اینهمه بی کسی دارم میمیرم حتی با مادرمم نمیتونم درد و دل کنم چون حالم خوب نیست اگه نینی سایت نبود نمیدونم چیکار باید میکرد دارم دق میکنم 

شده ازش جدا میشم اما نمی‌ذارم بچم چیزیش بشه خدا به داد دلم برسه امشب به فریاد من و این بچه برسه امشب ...

عزیزم حرفای منو نادیده بگیر به حرف بقیه دوستان گوش بده من یکم راهکارام وحشیانس فک کنم با سیاست دوستان بری جلو بهتر باشه🫠😂🤦🏻‍♀️

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋                                        اقایون درخواست دوستی ندید لطفا

بمیرمم نمی‌ذارم بچم چیزیش بشه این بچه حاجت دلم بود که امام رضا بهم داد

امام رضا ان شاالله برات نگهش داره خدا كمكت كنه عزيزم

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ممنون

از اینهمه بی کسی دارم میمیرم حتی با مادرمم نمیتونم درد و دل کنم چون حالم خوب نیست اگه نینی سایت نبود ...

اول از همه خدا رو داری، دوما همینجا با ما درد و دل کن بزار سبک بشی

تو عصبانیت تصمیم نگیر.. ببین جاری ثمره ی زندگیش و از دست داده چیز عجیبی نیست همه دورش باشن ، همسرتونم عزاردارِ، آدم عزاددار از نظر روحی و جسمی خسته و درگیره، تو عصبانیت یه حرفی زده، وگرنه مگه میشه بچه ی خودش و نخواد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
بابا میخوام صد سال سیاه حال مارو نپرسه اون من تمام حرفم اینه شوهرم چرا سر اون آنقدر باهام دعوا کرد و ...

خب حرفت منطقی نیست

اومدی بحث کردی با شوهرت که چرا جاری زنگ نزده

بعد شوهرت با تو بحث کرده

تو گفتی جاری رو ترجیح داری به من و بچه

اون گفته نه خودت میخام نه بچه

الان میای میگی قسمت اول حرفا رو نادیده بگیرین و قسمت دوم حرفا رو قضاوت کتین

مگه میشه همچین چیزی؟

بخادر قسمت اول یعنی همون حرفای تو بوده

که قسمت دوم همون حرفای شوهرت اومده وسط

یه بچه باردار شدی،شاخ غول که نشکستی که انتظار داری شوهرت بردا تو بشه و نسبت به مرگ بچه برادرش بی تفاوت باشه

که چرا؟چون تو از زن برادرش خوشت نمیاد،چون زن برادرش زنگ نزده حال مادرتو بپرسه

میگی حرفای منو نادیده بگیرین و فقط با حرفای شوهرم قضاوت کنین

شوهرت بچتونو دوس داره خیالت راحت،فقط شکه شده از وجود نداشتن انسانیت درونه تو که توی این موقعیت به جای درک،افتادی این وسط انگار نخود آش که منو و جاری رو یکی انتخاب کن

وای خدای من حتی از نوشتنش هم شکه میشم باورم نمیشه توی این موقعیت بجای ارامش دادن به صاحب عزا افتادی وسط که من مهمترم یا جاری

حالا انقدر حرص بخور که دور از جون بچتو از دست بدی از حرص و جوش زیاد

شیطون افتاده درونت حالیت نیست داری چیکار به سر خودت و بچت و شوهرت و زندگیت میاری،توبه من

اول از همه خدا رو داری، دوما همینجا با ما درد و دل کن بزار سبک بشیتو عصبانیت تصمیم نگیر.. ببین جاری ...

من دیگه حس میکنم نمیشناسم شوهرمو امشب قبل اینکه دعوا کنیم بهم تصویری زنگ زد رفته بود خونمون کلی صبحت کردیم خندیدیم اما بعدش که پاشو گذاشت خونه مادرش که همه اونجا جمعن ورق برگشت و بقیشم میدونی

حرف تو بهتر بهم چسبید باز فقط میخوام یه کاری بکنم یه حرکتی بزنم

پس اگر بنا به لجبازیه بگو خودمون و خسته نکنیم، ادامه بده ببین دودش تو چشم کی میره!!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید