2777
2789
رفتم تاپیکاتو خوندمبا احترام به نظرم تقصیر خودتهاخه شوهرت برادرزادشو از دست داده حال روحیش خوب نیستب ...

من اصلا هیچوقت نگفتم و انتظار زنگ اونو ندارم چون در حالت عادی ام به کسی زنگ نمیزنه چه رسد الان من میگم شوهر من چرا باید سر اون با من بجنگه؟ من وظیفم بود به برادرشوهرم زنگ بزنم که زدم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دیگه مهم نیست بمیرم برا بچم خدایااااا😭 بمیرم برای بی کسیت مادر

ببین با یه حرف شوهرت که گفته بچه نباشه دور از جون چقدرررررر به هم ریختی

بعد جاریت بچشو که سالها بزرگ کرده از دست داده و درکش نکردی و توقع داری حاله مادرتو بپرسه

چرا درک نمیکنی چرا انقدر بدی باهاش تو خودت یه مادری

من اصلا هیچوقت نگفتم و انتظار زنگ اونو ندارم چون در حالت عادی ام به کسی زنگ نمیزنه چه رسد الان من می ...

حالا ما که توضیح دادیم بهت اگه دوست داری الکی خودتو اذیت کنی دیگه بحثش جداست

۱۹

خدابیامرزش

شما هم خودت و ناراحت نکن، یکم همدیگه رو درک کنید، میدونم ناراحتی و دلت شکسته ولی باورکن حرف همسرت از عصبانیت بوده، شرایط سختیه

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

عزیزم بخاطر خودت نه بخاطر بچت نه بخاطر مادرتم شده همینجوری واینستی حرف بارت کنن،مگه کلفت گرفتن که حلوا بپزه و نفرینشم کنن

بنده خدا جاریتم چیزی نگفته طبق تاپیکات شوهرت کاسه داغ تر از اش شده میخواد خودی نشون بده جوگیر

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋                                        اقایون درخواست دوستی ندید لطفا

ببین با یه حرف شوهرت که گفته بچه نباشه دور از جون چقدرررررر به هم ریختیبعد جاریت بچشو که سالها بزرگ ...

بابا میخوام صد سال سیاه حال مارو نپرسه اون من تمام حرفم اینه شوهرم چرا سر اون آنقدر باهام دعوا کرد و حتی بچشم گذاشت کنار اون حالت عادیشم چشم نداشت شوهرمو ببینه حتی برای اون یکی برادرشوهرم رفت دعاجادو گرفت مریضش کرد همه هم فهمیدن آخرش گفت خوب کردم من هیچ انتظاری از اون ندارم

عزیزم بخاطر خودت نه بخاطر بچت نه بخاطر مادرتم شده همینجوری واینستی حرف بارت کنن،مگه کلفت گرفتن که حل ...

قربونت هیزم نریز تو آتیش.... شرایط سختیه هردو طرف باید کوتاه بیان و همدیگه رو درک کنن. الان باید سکوت کنه، هم ب خاطر بارداری و بچه هم ب حرمت عزادار بودن اونا، وقت برای گله و دعوا زیاده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
عزیزم بخاطر خودت نه بخاطر بچت نه بخاطر مادرتم شده همینجوری واینستی حرف بارت کنن،مگه کلفت گرفتن که حل ...

شده ازش جدا میشم اما نمی‌ذارم بچم چیزیش بشه خدا به داد دلم برسه امشب به فریاد من و این بچه برسه امشب میدونم الان شوهرم داره خواب هفت پادشاه میبینه ما براش مهم نیستیم

قربونت هیزم نریز تو آتیش.... شرایط سختیه هردو طرف باید کوتاه بیان و همدیگه رو درک کنن. الان باید سکو ...

نمیدونم من گارد خاصی نسلت به همه مردا دارم 🤦🏻‍♀️

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋                                        اقایون درخواست دوستی ندید لطفا

نمیدونم من گارد خاصی نسلت به همه مردا دارم 🤦🏻‍♀️

شرایط استارتر فرق میکنه هردوتا طرف از نظر روحی داغونن، باورکن کش دادن این بحث ها عاقبت قشنگی نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید

عزیزم اون تو عصبانیت ی چیزی گفتی،توکه تاالان هیچ بدی ازش ندیدی الان که داغداره و به محبت و دلداری تو احتیاج داره خانومی کن و کوتاه بیا ،بعدا خودش به شدت پشیمون میشه و از دلت در میاره شک نکن،اگه از اول مرد بدی بود حق داشتی ولی خودت میگی بهترین مرد بوده،شیطون رو لعنت کن و یه رنگی هم به جاریت بزن تو بزرگیتو اینجوری نشون بده باور کن ضرر نمیکنی

من اصلا هیچوقت نگفتم و انتظار زنگ اونو ندارم چون در حالت عادی ام به کسی زنگ نمیزنه چه رسد الان من می ...

تو گفتی چرا جاری احوال مادرمو نپرسید و شوهرت باهات بد شده درسته؟

مشکل از توعه عزیزم

شوهرت طرف جاریتو نگرفته حالش از شخصیت منفی تو که تو این موقعیت به چه چیزایی فکر میکنی به هم خورده

حالش از این که مرهم زخم نیستی و بدتر نمک میپاشی تو این موقعیت به هم خورده

من همسایم هشت ماه پیش پسرشو از دست داد،انقدر که من غصه اینارو خوردم و کنارشون بودم و با شوهرم رعایت حالشونو میکنیم و احترامشون میزاریم تو ذره ای برای شوهرت و جاریت نبودی

اونا توقع کار از یت زن باردار ندارن،ولی توقع درک و فهمیدگی دارن

اونا الان خودشونم فراموش کردن

مادر تو کیه این وسط؟دور از جون اگه برعکس بود و برا تو پیش اومده بود،اصلا مادر جاریتو میشناسی.؟چرا حالش باید برای تو مهم باشه

تازه تو حالت عادی هم مهم نیس چه برسه به حالت داغداری

تو گفتی چرا جاری احوال مادرمو نپرسید و شوهرت باهات بد شده درسته؟مشکل از توعه عزیزمشوهرت طرف جاریتو ن ...

اتفاقا بر عکس گفتی هیچکس اندازه من کنارشون نبود هیچکس اندازه من باهاشون گریه نکرد منم واگذار میکنم به خدا این اشکامو