2777
2789
عزیزم چخ ارتباطی به دیگران داره،اگر کسی دوست داره میاره و کسی دوست نداشت نه.فکر آدما و شرایط زندگیشو ...

کیفیت غذاشون با سم هایی که ما هر روزه تو غذاهامون میخوریم فرق داشته اونا با کیفیت زندگی کردن با روغن های سالم نه روغن ماشینی که ما هر روز میخوریم نه مرغ هورمونی نه نونی که اصلا نمیدونیم چیه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببینید من خودم اگر الان تو سن ۲۷ سالگی ازدواج میکردم دوتا پشت سر هم می‌آوردم دوتا یا سه تا حرف من ای ...

من الان ۳۰ سالمه در خودم نمی‌زنم بخام بچه ای پرورش بدم مناظر زمان مناسب تر هستم بنظرم کلی نگری میکنن اطرافیان

من الان ۳۰ سالمه در خودم نمی‌زنم بخام بچه ای پرورش بدم مناظر زمان مناسب تر هستم بنظرم کلی نگری میکنن ...

نه عزیزم اشتباه نکن زود بیار دوتا پشت هم بیار اگر نمیخوای به روز من بیفتی این حرف من یادت بمونه

کیفیت غذاشون با سم هایی که ما هر روزه تو غذاهامون میخوریم فرق داشته اونا با کیفیت زندگی کردن با روغن ...

عزیزم  اون موقع هم مراقبت های پزشکی الان رو نداشتن .الان بچه سالم دنیا آوردن خیلی راحت تره.و اینکه میتونه آدم بعد از زایمان خودش رو تقویت کنه.

اگر کسی واقعا دوست داره و فکر میکنه میتونه نباید نظر بقیه براش مهم باشه.چون هر کسی با توجه له موقعیت خودش نظر میده.برای خود من مثلا میگم نه.چون شرایطش رو ندارم ولی یه خانم دیگه شاید از خداش باشه تو همین سن بچه بیاره حالا به هر دلیلی

۱۳ تا پارسال میگفت بیار آلان دیگه به حالش زیاد فرقی نداره خوب قطعا اگر بچه ها داشتن خواهر یا برادر ر ...

عزیزم امیدوارم درست ترین تصمیم رو بگیرین

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
بیشتر ببینید

چقدر اینجا چرت و پرت میگن سطح پایین اخه این حرفای مفت چیه که پیر میشی …الان قدیمی نسل ودر و ماپر پ ماپربزرکای ما هفت هستا بچه داشتن تا یایسگی در حال زاییدن بودن چه مشکلی بود!؟!کی گفت تو شصت سالگی همه مریضن اللن مادربزگتی وا بلدن نیستن با نوه رفتار درست کنن چقدر احمقانه حرف میزنید

مامان بزرگ نمیخاد‌ مامان میخواد فکر کن ۴۶ساله سی باید ببری پیش دبستانی همه فکر میکنن نوه ات رو آوردی

پس چی مادر خود من خیلی زود مادربزرگ شد فکر کنم ۴۳ سالگی فکر کن مادر من ۴۳ سالگی نوه دار شد اونموقع من بخت برگشته دوباره ۴۷ سالگی برم کلاس اول بشینم ور دل بچم

نه عزیزم اشتباه نکن زود بیار دوتا پشت هم بیار اگر نمیخوای به روز من بیفتی این حرف من یادت بمونه

من تا این لحظه امتخابم بوده که نیارم کلا و با همسرم تصمیم گرفتیم اگر زمانی تونستیم این مسئولیت رو قبول کنیم به جای اینکه فرزندی رو به این دنیای بی رحم بیاریم سرپرستی بچه ای رو قبول کنیم که ناخواسته به این دنیای بی رحم اومده کلا دید ما فرق داره با عموم جامعه که میگن نه الا بلا باید بیارید