2777
2789

فقط بخاطر بیماری های دوران بارداری وای وای ۳۵ سالم بود ولی کلی مریضی کشیدم هیچ پیش زمینه ای هم نداشتم هنوزم درگیرم گندترین تایم زندگیم بود دکترم میگفت یعد ۳۵ سالگی همش طبیعی هست این بیماری ها

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

چقدر اینجا چرت و پرت میگن سطح پایین اخه این حرفای مفت چیه که پیر میشی …الان قدیمی نسل ودر و ماپر پ م ...

عزیرم اولا خونسردیتو حفظ کن فحاشی نکن دوما خودت چند سالته بچه داری نداری یکم از خودت بگو بسنجیم سطح شما رو هم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم اون موقع هم مراقبت های پزشکی الان رو نداشتن .الان بچه سالم دنیا آوردن خیلی راحت تره.و اینکه م ...

دقیقا منم میگم شرایط زندگیا و سرنوشت داستان زندگیا باهم فرق داره

سن اصلا مهم نیست توانایی صبر حوصلع مادر و شرایط مالی مهمتر از همه چیز هست

عزیزم عمر دست خداست مرگ برای همه هست شاید یه نفر تو بیست سالگی بچه دار بشه ۲۱ سالگیش فوت کنه یکی چهل سالگی بچه دنیا بیاره ۱۰۰ سالگی فوت کنه 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
چقدر اینجا چرت و پرت میگن سطح پایین اخه این حرفای مفت چیه که پیر میشی …الان قدیمی نسل ودر و ماپر پ م ...

نمی بینی همه از دم آرتروز شدید دارن چ کمردرد و زانو دردی که نیاز به تعویض مفصل داره

عزیرم اولا خونسردیتو حفظ کن فحاشی نکن دوما خودت چند سالته بچه داری نداری یکم از خودت بگو بسنجیم سطح ...

نه بچه ندارم مجرد هستم دکترا دارم و شاغل هستم بنظر من دقیقا ادم وقتی همه دوراشون زد و دلش پس سفر رفتنا و سلطنتش نبود و جوانی هاش و کرد تازه باید بچه بیاره و بهش عشق بده 

الان تو ۴۱ سالگی یا ۳۰ سالگی یکی بودی از نظر خودت

نه اون موقع حوصله ام بیشتر بود بیشتر ذوق داشتم 

الان تازگی ها یکم زانو هام درد می کنه پیاده که میرم بعد از ۱,ساعت کمرم درد می کنه

حالا من اصلا کمردرد نداشتم سالم سالم بودم حتی بدون اضافه وزن هستم

نمی بینی همه از دم آرتروز شدید دارن چ کمردرد و زانو دردی که نیاز به تعویض مفصل داره

من ندیدم والا بخاطر سن باشه اگر مراقبت نکنی تو جوونی هم خدای نکرده سرطان ‌ و هزار درد و مرض میاد ورزش کنی و زنذگی شاد ‌ سبک سالم داشته باشی تا هفتاد سالگی هم مشکلی نداری 

نه بچه ندارم مجرد هستم دکترا دارم و شاغل هستم بنظر من دقیقا ادم وقتی همه دوراشون زد و دلش پس سفر رفت ...

همیشه نمیتونی همه چیز رو باهم داشته باشی و برنامه ریزی کنی چون ایتم بیماری هم برای خودت هم برا جنین بالا میره به این هم بعد دور زدنات فکر کنید

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍