2777
2789

غذا پختم (زرشک پلو با مرغ بعد از یک قرن) 😌

یه قهوه فوری درست کردم با بستنی مخلوطش کردم (مزه بهشت میده) 

یه شربت خاکشیر برای خودم و بابام درست کردمم

درس خوندم مثل بچه های خوب😌کنکوریم

قرص مولتی ویتامین خوردم و بعدشم قهوه خوردم انقدررررر پر انرژی و سرحال میشم 

و امروز حالم خوبه خداروشکر😁

کلا چند روزه بیخیال همه شدم و برای خودم یه گوشه زندگی میکنم و با کسی هم زیاد حرف نمیزنم حس خوبی میده😂

🍓

موفق باشی🍀

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صبح وسایل بچمو مرتب گذاشتم تو سبدش که باباش ببره تحویل مادر بزرگش بدتش تا عصری که ازسر کار برمیگردیم اومدم سرکار یه مشت کارای روتین رو انجام دادم ،روزه ام امروز خیلی گرسنمه🥴ولی نگم از دیروز رفتم یه پروتین خوشگل زدم به موهام امروز تو محل کار تو سرویس مقنعمو دراوردم کلی ذوق موهام کردم😂😂

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
بیشتر ببینید