2777
2789
نمیدونم

با مشورت شریک زندگی(همسرتون) ،سنجیدن تمامی شرایط به لحاظ جسمانی ،روحی و مالی و ...

در نهایت مشورت با یک مشاوره و پزشک قبل از بارداری اقدام کنید .

در کل بخاطر فرزندانتان باید به خودتون اهمیت بیشتری بدید به خودتون برسید به جسم و روح تون اهمیت بدید و تغذیه اش کنید تا سالم و سلامت بتونید بچه های خوبی رو پرورش بدید اینجا هر کس رو سلیقه خودش نظر میده چنین تصمیمی رو نباید رو تجربیات متفاوت کاربران گرفت

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

والله الانم با خودم خوب نمیتونم برسم دخترم میگه مامان چرا به روز نیستی چرا همش موهات یه رنگه چرا ژیگ ...

سعی کن بیشتر به خودت اهمیت بدی

دخترت چند سالشه؟ نظر اون چیه؟

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
بیشتر ببینید
سعی کن بیشتر به خودت اهمیت بدیدخترت چند سالشه؟ نظر اون چیه؟

۱۳ تا پارسال میگفت بیار آلان دیگه به حالش زیاد فرقی نداره خوب قطعا اگر بچه ها داشتن خواهر یا برادر رو دوست دارند 

بازم آدم دوست داره نظرات مختلف رو بشنوه

آخه اینا میگن بالای ۳۰ ازدواج بعد میگن زیر ۴۰ زایمان بعد نسخه میپیچن چند سالم همسرتو بشناس تو این فاصله کم چطوری آدم دو تا بچه بیاره ؟؟؟چرت و پرت بابا سرنوشت و شرایط زندگیا فرق داره

آخه اینا میگن بالای ۳۰ ازدواج بعد میگن زیر ۴۰ زایمان بعد نسخه میپیچن چند سالم همسرتو بشناس تو این فا ...

ببینید من خودم اگر الان تو سن ۲۷ سالگی ازدواج میکردم دوتا پشت سر هم می‌آوردم دوتا یا سه تا حرف من اینه مادر باید سن مناسب باروری بچه رو بیاره اونایی که ۴۰ ازدواج میکنن چاره ای ندارند خوب نباید تو دلشون رو خالی کنیم که

ولی ظلم بیشتر اینه که تنها بمونه...

خوب یکی دیگه بیارم این تنها موند چی دختر بزرگم رفت پی کار خودش این تنها موند چی پدر و مادر کم حوصله خواهر دنبال کار خودش با کی ببرم بازی کنه به ایناش فکر کردید به نظرتون ظلم نیست به دومی

اینکه میگید حقیقته محضه و دلیل به شدت قانع کننده

عزیزم چخ ارتباطی به دیگران داره،اگر کسی دوست داره میاره و کسی دوست نداشت نه.فکر آدما و شرایط زندگیشون باهم فرق می کنه.شما مگه بخاطر مردم داری زندگی میکنی؟

یعنی چی که عروسی و فارغ‌التحصیلی رو نمی بینی.مگه خداییم کتعیین می کنیم کی می‌میریم.از کجا معلوم.مادربزرگ همسر من ،هر جفت مادربزرگ ها هر دو چهل و پنج سالگی باردار شدن.بچه ها سالم،هم عروسیشون رو دیدین،هم فارغ‌التحصیلی شون رو و هم بچه شون رو.