2777
2789

دیشب ی عالمه مهمون داشتیم ۲۴ نفر بودن ی عالمه ظرف شام و میوه شستم خواهر شوهرای عوضیم بودن ظرفا تموم شده الکی اومدن تعارف زدن بزار کمکت کنیم گفتم ن ممنون تموم شد دیگ ،بعد اینا نشسته بودم میگفتن آدم باید کلفت بگیره کارش بکنه از این خزعبلات...دیشب ب شوهرم میگم این خواهرات نمیشد ب من کمک میکردن آخه من با مادر شوهرم زندگی میکنم ،گفت تو خودت دوست داری حمالی کنی ب من چ

گفتم چییییی الان شدم حمال؟؟؟؟؟؟؟اینم دستت بشکنه اس بهم میگی دلم خیلی شکست دوست دارم بمیرم بنظرتون چی بهش بگم خدا منو لعنتت کنه گیر این قوم الظالمین افتادم بخدا دشمن آدمم ببینه زن حامله اس کمک می‌کنه بیشرفای پست....

واسه مادر شدنم دعا کنین جون عزیزتون اسم کاربریم همینطور زدم چون دوست دارم اسم پسر آینده ام محمد علی بزارم 😭😭😭😭😭😭 خداروشکر منم در تاریخ ۲۵ آذر بی بی چک مثبت شد ایشالا این حال خوش منو نصیب همه منتظران بکنه

بیشتر ببینید

من از حرفات اینو متوجه شدم که شوهرت میگه خودت خواستی. منظورش اینه خب توام دست ب سیاه و سفید نمیزدی

راست میگه

دو سه بار کاسه بشقاب جمع میکردی وقتی دیدی کسی کمک نمیکنه توام بشین

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرت بی عقله غصه نخور محلشم نذار ولی اخه شما که بارداری چرا میری پای ظرفشویی؟بذار یکی دیگه بشوره

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

شوهرت راست گفته عزیزم 

وقتی تو خونه مادرشوهرتی . چ زندگی میکنی چ نمیکنی

وقتی مهمون دارن بلند نشو ظرف بشور و همه چیو دست بگیر

خب دختراش بشورن 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

یچیز بهت بگم ؟ 

نیرو کمکی گرفتن برای مهمونی تو شرایط بارداری خزعبل نیست

نباید به خودت فشار بیاری 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بیشتر ببینید

خب من از شوهرت ممنونم که زودتر تو رو به خودت آورد

من این جور موقعیتی برام پیش بیاد همه رو صدا میکنم بیاین بشوزیم خشک کنیم مثل خودشون پررو

از رفتار کسی ناراحت نشید آدما در حد لیاقتشون رفتار میکنن  
یچیز بهت بگم ؟ نیرو کمکی گرفتن برای مهمونی تو شرایط بارداری خزعبل نیستنباید به خودت فشار بیاری

میگم من دعوت نکردم مهمون خونه مادرش بوده

واسه مادر شدنم دعا کنین جون عزیزتون اسم کاربریم همینطور زدم چون دوست دارم اسم پسر آینده ام محمد علی بزارم 😭😭😭😭😭😭 خداروشکر منم در تاریخ ۲۵ آذر بی بی چک مثبت شد ایشالا این حال خوش منو نصیب همه منتظران بکنه

بیشتر ببینید

بعدشم اینکه نری بشوری چی میشه ؟ 

بشین و نرو 

.. 

سلامتیت باید مهمتر باشه تا چهار تا بشقاب و کاسه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بیشتر ببینید
من از حرفات اینو متوجه شدم که شوهرت میگه خودت خواستی. منظورش اینه خب توام دست ب سیاه و سفید نمیزدیرا ...

انقدرررر گربه صفت یعنی نمی‌بینه بخاطر خانواده اون کردم 

بیشتر ببینید